Neo & Lombok 2 Coway Dihentikan Pengeluaran | Coway Official

Sudah pasti anda sangat sinonim dengan model penapis air dan penapis udara yang menjadi topik artikel kali ini. Model yang menjadi pilihan dan kegemaran ramai iaitu penapis air Neo dan penapis udara Lombok 2.

Kedua model ini dengan ini dukacitanya telah dihentikan pengeluarannya (discontinued). Ini bermakna tidak akan ada lagi model ini pada masa akan datang.

Neo telah dihentikan pengeluarannya sejak bulan Julai lagi dan Lombok 2 baru sahaja dihentikan pada bulan Disember ini.

Anda boleh lihat sendiri di website official coway dimana tiada lagi nama model ini disenaraikan dalam produk coway.

Pernah menjadi model terkenal pada suatu masa lalu dengan permintaan tinggi, Neo kini telah dinaiktaraf kepada model Kecil dengan ciri-ciri yang lebih menarik!

Jom kita lihat apa perbezaan antara Neo & Kecil.

neo-vs-kecil-coway

Neo menjadi kegilaan ramai disebabkan harganya yang mampu milik berbanding model lain ditawarkan serendah RM65 dan operasinya manual yang mudah digunakan disemua peringkat umur.

Coway sentiasa menawarkan promosi jimat untuk model ini. Dan kini model Kecil pula sebagai pengganti dengan harga promosi yang menggiurkan ditawarkan serendah RM77 dan mempunyai ciri yang lebih canggih & digital.

Manakala Lombok 2 juga telah dinaiktaraf dengan versi terbaru Lombok 3. Versi lama ini mendapat permintaan dan jualan tinggi sejak bermulanya wabak COVID-19 di negara ini.

penapis-udara-lombok-3-coway-cover

Dengan kelebihan fungsi membunuh dan menyahaktif virus dan promosi berterusan daripada pihak coway, tidak hairan sekiranya ia menjadi pilihan ramai.

Versi baru Lombok 3 pula lebih canggih dengan paparan digital dan dilengkapi dengan penapis habuk halus (fine dust filter) yang sebelum ini hanya ada pada model yang lain.

Dan sekarang Lombok 3 ditawarkan dengan harga promosi serendah RM90 sahaja!

Aril ada buat ciri perbandingan diantara dua model ini di artikel sebelum ini. Ia adalah suatu tindakan yang proaktif dari syarikat coway malaysia dimana Lombok 3 menawarkan ciri yang lebih baik dari Lombok 2.

Jadi, anda tidak perlu meragui kelebihan yang ada pada versi yang terbaru ini. Ia adalah revolusi terbaru siri Lombok yang pasti tidak pernah mengecewakan anda.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan penapis udara coway Lombok 3 ini, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link wasap ini.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!