Sale!

Penapis Udara LOMBOK 3

(8 customer reviews)

RM90.00

Jumlah Penapis : 6
Keluasan (sqft) : 538
Penggunaan Tenaga (W) : 90
Dimensi (W x D x H) : 476 x 290 x 693 mm
Berat bersih : 12.0 kg

Belian: RM3,490 / Sewabeli: RM109 Sebulan

Description


Penapis Udara Lombok 3 Coway adalah versi terbaru Lombok 2 dengan beberapa naik taraf spesifikasi dimana ia dapat memenuhi keperluan pengguna dan pada masa yang sama mereka dapat bersama-sama dengan transformasi ini.

Lombok 3 Coway diberi nafas baru dengan tambahan penapis debu halus iaitu ‘fine dust filter’ sekaligus menjadikan fungsi model ini sepenuhnya lengkap berbanding penapis udara coway yang lain.

Fine Dust Indicator yang ada pada model ini dapat menunjukkan tahap debu halus (PM 2.5) di kawasan sekitarnya sekaligus dapat mengenalpasti tahap kualiti udara sama ada baik atau tidak baik.

Ia masih lagi dilengkapi Ionizer System dimana ia menghasilkan negative ion bertujuan untuk seimbangkan ion yang berada di ruang udara sekaligus menyebabkan pengguna merasa lebih relaks, nyaman macam duduk dalam suasana hutan.

Ionizer juga akan berterbangan dan akan memerangkap bakteria dan habuk-habuk halus di udara.


Selain itu, ciri premium yang ada pada model lombok 3 coway ini ialah RBD Plasma System dimana ia berfungsi untuk membunuh kuman dan bakteria serta menyahaktif virus dengan lebih berkesan.

Penapis udara lombok 3 coway juga mempunyai indikator kualiti udara, LED akan berubah daripada warna biru kepada merah sekiranya udara tercemar. Jadi anda dapat tahu tahap kondisi persekitaran anda.

Tambahan itu, model ini juga mempunyai ECO mode untuk menjimatkan elektrik sekaligus tak membebankan bil elektrik anda.


6 LANGKAH PENAPISAN

  1. Pre Filter – Menyedut habuk, rambut manusia, bulu haiwan peliharaan
  2. Fine Dust Filter Menapis partikel yang sangat kecil seperti debu halus
  3. HEPA Filter – Menghapuskan asap rokok, habuk mikro, bakteria, virus dan kuman.
  4. RBD Plasma Filter – Menyingkirkan kulat dan kuman seperti E.Coli.
  5. Anti Bacteria Catalyst Filter – Menghapuskan gas berbahaya.
  6. AC Deodorisation Filter – Menghilangkan bau busuk, rokok dan pencemar udara yang lain.

FUNGSI

  • RBD plasma System
  • Fine Dust Indicator
  • Antibacterial Catalysis system
  • Cluster Negative Ion generator
  • Anti-Flu HEPA filter
  • Advance Air Purification System
  • Turbo Fan

Penapis udara lombok 3 mempunyai kelebihan menyelesaikan masalah debu halus dan bakteria serta virus yang berterbangan di udara sekaligus dapat menghindar dari sebarang masalah kesihatan.

8 reviews for Penapis Udara LOMBOK 3

  1. Nana

    Beli utk ank2 kerap bersin mlm bila tido air cond..stakat ni Alhamdulillah dh jarang dgr ank bersin..time ksh😊

  2. Elloysia johnny

    Kulit saya sensetif kalau kena habuk ja trus gatal2 . Tp sejak ada penapis udara coway ni .. syukur masalah2 tu kurang…
    Sy pn pelihara bnyak kucing . Dn bulu kucing kurang selepas ada penapis udara ni .. best sangat 🥰😍

  3. Mizi

    Rumah dah kurang bulu kucing lepas pakai penapis udara 😄 servis agen terbaik 👍

  4. Mohamed yazid bin fauzi

    Alhamdulillah, Semenjak Saya Pakai Penapis habuk ini ,habuk rumah Saya berkurang. Anak pun kurang bersin.

  5. som

    udara makin bersih lepas guna.. bulu kucing kurang dalam rumah.. agent service terbaik..

  6. FRANCIS ANAK PULOT

    Service terbaik…skrg udara drumah jadi bersih..bulu kucing pun kurang

  7. MOHAMAD FAKHRUL NAIM BIN BAHARI

    Terbaikkk.letak kat hall rumah, rasa segar je.

  8. Wawa

    Alhamdulillah.. mmg bbaloi guna penapis udara dlm rumah.. suami sy alahan dgn habuk.. udara rasa fresh n rumah rasa wangi ja😊😊 Terbaikk penapis udara lombok 3.. kena grab tau smntra ada diskaun byrn bulanan sbnyk 90 shj.. rugi sapa x grab..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!
WhatsApp chat