testimoni-pelanggan-norhidayah

Servis terbaik dr Agen Coway En.Aril & the Team. segalanya pantas dan menepati citarasa pengguna . Tq Coway

Model : KECIL

Mahadi Bujang (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-roslina

Coway kecil ni memang terbaik buat keluarga sy..ia senang dan mudah digunakan pada bila bila masa…buat agen coway en.aril terima kasih yang tak terhingga kerana memperkenalkan sy dgn coway kecil ni…COWAY THE BEST

Model : KECIL

Roslina Mamai (Selangor)

testimoni-pelanggan-ibrahim

tq aril. .tilam king yg sngat selesa. .servis pun cepat. .mmg berbaloi

Model : TILAM (KING)

Mohd Ibrahim Yatim Asmara (Pahang)

testimoni-pelanggan-noryathi

Penapis air ombak sangat memudahkan aktiviti seharian saya dan keluarga. Aril juga sangat membantu dgn memberi penerangan yang sangat jelas untuk saya memilih penapis air yang sesuai untuk keluarga saya. Ternyata ombak adalah pilihan yg tepat dan sangat mudah utk digunakan. Saya berpuas hati. Terima Kasih Aril dan Coway.

Model : OMBAK

Noryathi Nurdin (Selangor)

testimoni-pelanggan-sanbagavalli

Product ini memang best ,lagi kecil dan tak ambil banyak ruang.Air panas untuk coffee memang panas tapi anak anak saya suka sangat minum baby milk.Air sejuk pun bagus memang sejuk sekali.memang. Bestlah product ini.Bagus untuk seisi keluarga .

Model : KECIL

Sanbagavalli (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-roslan

Terima kasih agen En. Aril kerana memberi servis yg terbaik dgn memberi penerangan yg jelas dan mesra pelanggan. Respon yg cepat dan jelas. Penapis air Coway Kecil jd pilihan saya dan sesuai utk kegunaan isi rumah saya. Trusted and recommended agent Coway. Thanks so much ya.

Model : KECIL

Roslan Anthony (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-kamisah

Lulus dengan pantas.. pemasangan pon cepat.. sangat recommends lah order barang coway dengan en.aril.. tilam selesa giler…. 🥰🥰 mmg xrugi korang order coway mattress dengan en.aril.. 5 star saya bagi..

Model : TILAM (QUEEN)

Nurul Kamisah Munirah (Pahang)

testimoni-pelanggan-hafiz

coway kecil terbaik
service terbaik & tiptop oleh En Aril & team coway
Good job & the best

Model : KECIL

Mohd Hafiz Zainal Abidin (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-suhail

Service dari seller terrrrbaikk… Fast response.. Tnye ape smua jawab.. After fill form trus masuk system.. Installer pun peramah n niceee.. Good job aril 👍👍

Model : TILAM (KING)

Mohd Suhail Lukman (Kedah)

testimoni-pelanggan-rohana

Terbaik en Aril.. Coway kecil sesuai utk family.. Sgt sempurna…. Terbaik lgi sekali utk coway..

Model : KECIL

Rohana Abu Bakar (Johor)

testimoni-pelanggan-aril-4

Terbaik. Rumah lebih segar dengan pengudaraan baik.

Model : LOMBOK 2

Mohamad Amirul Adnan Ali (Selangor)

testimoni-pelanggan-norfazlina

Pemasangan yg pantas.. Sng berurusan dgn Aril..info yg diberi dgn cpt dan lengkap.. Sng nk guna produk coway (villaem) , ank2 pom suka.. Tekan2 saje trus kua air.. Easy to use for mykids😊 tq..

Model : VILLAEM 2

Norfazlina Fauzi (Putrajaya)

roshaniza1

Servis cepat…alhamdulillah, ayh sy suke sgt, dengan ada coway ayh sy x perlu beli air mineral lg hari2..air pn x pyh masak,nk guna tekan je..memang memudahkan dan cepat.. tq yea

Model : NEO

Roshaniza Mamat (Terengganu)

testimoni pelanggan aril 5

Servis yang cukup baik dan pemasangan yang pantas dari tarikh pembelian. Aril memberikan penerangan yang menyeluruh tentang produk dan mesra pelanggan. Terima kasih.

Model : OMBAK

Khairul Azmi Abdul Rashid (Selangor)

testimoni-pelanggan-aril-3

coway…terbaik,👍👍
servis yg pantas…penerangan yg mudah difahami..

Model : OMBAK

Norlaila Razali (Pahang)

fara1

Terbaik, penghantaran cepat dan mudah, ambil katil + tilam soft, tinggi jadinya, betul2 mcm katil kat hotel. Selesa , org sebelah gerak2 pun tak rasa sgt. Mudahan pelaburan 5 tahun ni berbaloi sebab bayar sekali pakej cuci tilam setiap 4 bulan. Terbaikk. Aril pun layan customer dengan baik walau sy banyak tanya. Terima Kasih Aril dan Coway.

Model : TILAM + KATIL (KING)

Fara Zareen Bahrin (Selangor)

Penerangan yg jelas n mesra pelanggan…terima kasih di atas khidmat nasihat yg diberikan, sgt berpuas hati..tq en aril

Model : OMBAK

Suhaila Taha (Terengganu)

Mudah berurusan dgn En Aril, respon yg cepat dan terbaik. Penerangan jelas. Highly recommended sales person.

Model : NEO

Saadiah Ahmad Sudan (Johor)

Alhamdulillah lembut dan lena tidur. Bangun pagi tak sakit badan.

Model : TILAM (QUEEN)

Muhammad Rafieudin Zainal Rasid (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-noreen

Coway “Kecil” sgt sesuai dengan ruang yg limited. Variety in the temperature selection is also some of the cool features, where u can select coffee/tea/baby milk for HOT, as well as the amount needed. I’m impressed with the one-touch button, interactive digital display and most importantly, the availability of child safety lock for HOT water.
In overall, i am very satisfied with the product and the service provided by Aril.

Model : KECIL

Noreen Syazlin (Kuala Lumpur)

Urusan cepat,agent follow baik

Model : VILLAEM 2

Saowanee Sae Chua (Kuala Lumpur)

Fast respond. Fast installation. Puas hati dengan pertolong Aril. Terbaikk. 1000🌟. 👍👍👍🤗

Model : NEO

Md. Faizul Abdul Rahim Lee (Johor)

testimoni-pelanggan-nadia

Alhamdulillah sedikit sebanyak produk Ni membantu pengudaraan di rumah sy.

Model : LOMBOK 2

Nadia Abdullah (Selangor)

Tilam best. TQ Aril follow-up selalu. semoga bertambah success.

Model : TILAM (KING)

Saiful Rusman Ismail (Selangor)

Was great experience deal with coway dealer

Model : NEO

Sivaganes Paramasivan (Johor)

Pemasangan sangat pantas dan sempurna sangat puas hati

Model : PETIT

Mohamad Fickri Md Farick (Johor)

Best product and best served…tq Coway and tq Aril 😉👍

Model : OMBAK

Nazemie Fikrie Nahar Azami Mahamud (Melaka)

testimoni-pelanggan-azwaan

Alhamdullilah servis yang pantas dari Tuan Aril dalam menjawab segala pertanyaan berkenaan penapis udara Captain. So far pakai rasa udara semakin nyaman dan tiada lagi nampak bulu anak-anak bulus berterbangan di udara. Mantap

Model : CAPTAIN

Azwaan Zakariah (Melaka)

testimoni-pelanggan-ashraf

Segala urusan hingga ke pemasangan berjalan lancar tanpa sebarang masalah , layanan dan khidmat memang terbaik 👍👍, kerja pemasangan sangat laju dan professional , keterangan mengenai produk juga sangat jelas..senang berurusan bersama en.Aril.(TERIMA KASIH COWAY ♥️)

Model : VILLAEM 2

Mohd Ashraf Noordin (Kelantan)

Bilik kucing saya dh kurang berbau dan udara yg lebih bersih. Servis yg cepat dan quick response.

Model : LOMBOK 2

Muhammad Azmin Shafie (Kedah)

Fast response from Aril..and excellent service from Coway.tq

Model : NEO

Tenasca Anak Lingga (Sarawak)

Respon yg cepat dr aril👍🏻 Senang berurusan. Pemasangan pun cepat👍🏻 Terbaikk 👌🏻👌🏻

Model : NEO

Nurul Ina Razak (Pulau Pinang)

testimoni-pelanggan-suriana

So far so good..
Setting, respond sume cepat

Model : VILLAEM 2

Suriana Sahari (Johor)

Very good product from very smart explanation from the best agent coway…Mr Aril.

Model : CORE

Mohd Rashidi Che Pin (Perak)

testimoni-pelanggan-cheton

Good service. Coway makes my daily consumption of water safe and easy. Thank you.

Model : HARRY

Che Ton Mahmud (N. Sembilan)

Senang dn cepat beurusan dgn aril..tnya apa je cpt respon..

Model : NEO

Iriyani Subari (Selangor)

testimoni-pelanggan-fatinamalina

Overall ok. Berpuas hati. Harap2 untuk incoming 3 years tiada problem.

Model : HARRY

Fatin Amalina (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-nazmi

Servis sangat pantas dengan ejen Aril. Terbaik. Kecil sangat bagus dan cukup untuk family saya.

Model : KECIL

Muhammad Nazmi (Johor)

Mudah,cepat & pantas berurusan dgn Aril pemasangan pn cepat.terbaik

Model : NEO

Lady Jamunit (Johor)

Terbaiklah Aril …servis bagus dan memuaskan .. pemasangan cepat sgt 👍

Model : NEO

Nazirah Abdul Aziz (Pulau Pinang)

Hi Aril, really so fast and a good installation service. really the best u guys are doing. really satisfied with the fast progress. tq.

Model : NEO

Sharon George Brian (Selangor)

Good service and fast respond. Pemasangan very on time.

Model : NEO

Wan Nur Ramizah Abdul Gani (Negeri Sembilan)

mazlina-tilamqueen1

Good service and fast respond. Pemasangan very on time.

Model : TILAM (QUEEN)

Mazlina Dalil (Selangor)

sitifairuz-tilamking1

Best quality product. Good service from coway representative, en aril.very recommended.

Model : TILAM (KING)

Siti Fairuz Md Jan (Johor)

norazah-neo1

Servis terbaik dan trusted seller ..air yang berkualiti , jimat masa dan mesra pengguna 👍🏻👍🏻👍🏻 very recommended 🤩 5 star . Tidak menyesal dengan coway 👍🏻😍

Model : NEO

Nor’azah Bagus (N. Sembilan)

megat-storm1

Mmg terbaik laaa penapis udara storm….cepat sedut habuk dlm masa 3 hari dah ada perbezaan……tq abg aril sbb recomand jenis nie👍👍

Model : STORM

Megat Mohamad Zulhilmi (Kedah)

radzliyana-lombok1

Sistem pengudaraan dalam rumah jadi lebih baik, anak-anak kurang batuk dan selsema, servis cepat oleh Encik Aril. Beliau rajin melayan soal-jawab customer. Terima kasih.

Model : LOMBOK 2

Radzliyana Radzuwan (N. Sembilan)

fuad-neo1

Alhamdulillah.. on time.. boleh pakai raya ni.. #stay at home#

Model : NEO

Ahmad Fuad Idris (Kuala Lumpur)

nurulhidayah-neo1

Alhamdulillah senang sye for berurusan dgn en.aril….anak2 pn happy sgt2….🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 utk en.aril

Model : NEO

Nurulhidayah Mohd Yatim (Selangor)

khairulazmi-neo1

Terbaik. X payah susah angkut air dr mesin kat kedai. Rasa air pon sedap. Terima kasih aril

Model : NEO

Muhammad Khairul Azmi Mohd (Terengganu)

ruzaiman-lombok1

Alhamdulillah, sejak guna lombok dari coway, udara pun bersih, pengudaraan dlm rumah lebih baik dan selesa. Bau yg tidak menyenangkan pun dah tidak lg menganggu pernafasan kami sekeluarga, apa yg sy cukup berpuas hati, kerja isteri lebih ringgan disebabkan lombok membantu beliau membersihkan habuk2x kecil yg melekat pada barang hiasan sudah tidak ada lagi.
Anak saya yg menghidap asma pun dah tidak lagi semput, sejak sy mengunakan perfume lombok. Terima kasih yg tidak terhingga, pd En Airil, kerana memperkenalkan lombok pd saya dan beliau tidak pernah jemu melayan pertanyaan dan kerenah dari saya…tq sangat2x

Model : LOMBOK 2

Mohd Ruzaiman Mohd Ariffin (Kelantan)

uminazirah-ombak1

Servis yang sangat terbaik. Penerangan yang jelas. Sudi melayan customer yang banyak tanya 😅 anyway produk pun terbaik, pemasangan pun pantas. Terima kasih en aril.

Model : OMBAK

Umi Nazirah Abdul Haris (Pahang)

melissa-neo1

Penapis Coway yang sgt memuaskan hati..Aril agen yang sgt bertanggungjawab.. Fast response.. Highly recommended.. Thank you aril😊

Model : NEO

Melissa Jolene Kuansin (Sabah)

norriyah-neo1

Alhamdulilah coway dpt memudahkn kerja saya kt rumah dan jugak mudah utk berurusan dgn En.Airil saya sangat suka 👍

Model : NEO

Norriyah Harun (Pulau Pinang)

zulfadhila-lombok1

Lombok II is good air product with reasonable price… easy to use

Model : LOMBOK 2

Zul Fadhila Muhammad (Terengganu)

fairuzah-lombok1

Perkhidmatan terbaik dari Encik Aril. Update from time to time without fail. Always jujur and bagi servis tiptop. Kalau nak beli coway, better deal with this agent. He deserves praises and support.

Model : LOMBOK 2

Nurul Fairuzah Jaffar (Melaka)

norhayati-neo1

Service yang terbaik, cepat & memudahkan pelanggan berurusan secara terus tanpa masalah.

Model : NEO

Norhayati Bahari (Kedah)

mukmin-neo1

Assalamualaikum bersyukur kepada Allah kerana mempermudahkan segala urusan sy dan En Aril dgn segala dugaan akhirnya pasang jugak sebelum 1 Syawal walaupun PKP En Aril tetap memberi komitmen terhadap pelangganya, En Aril is the best, Tq Coway servis terbaik 👍👍👍👍

Model : NEO

Mukmin Shaharuddin (Perak)

kamaruzzaman-ombak1

Penerangan lengkap dan pemasangan spt yg dijanjikan walaupun masa PKPB. Terbaik Coway dan Aril. Sgt berpuashati.

Model : OMBAK

Kamaruzzaman Ab Rahim (Melaka)

faudzy-ferry1

Pemasangan adalah cepat dan produk terbaik

Model : FERRY

Mohd Faudzy Sulaiman (Selangor)

razman-lombok1

Alhamdulillah…
Sebelum menggunakan penapis angin model Lombok 2 nie saya mengalami masalah rumah berhabuk,udara tidak segar serta bau2 yg kurang menyenangkan dan selalu mengalami selsema…tetapi setelah sy menggunakan Lombok 2 nie…masalah tersebut sdh selesai…terima kasih En Aril kerana perkenalkan saya dgn model nie..En Aril pn baik serta bertanggungjawab org nye..xjemu melayan kerenah saya hihihi..terima kasih Coway terima kasih En Airil…highly rekemen

Model : LOMBOK 2

Razman Mohd Yusof (Perak)

tuannorshahrul-neo1

alhamdulilah service coway sangat bagus dan saya suka penapis coway..good job and all the best coway for your service yang diberikan..tq so much

Model : NEO

Tuan Nor Shahrul Tuan Luwi (Terengganu)

helmi-neo1

Servis terbaik 👍

Model : NEO

Muhammad Helmi Ramlan (Perlis)

haryanti-neo1

Affordable price for small family.

Model : NEO

Haryanti Murudin (Terengganu)

gopal-neo1

Senang untuk minum tiga jenis suhu air….canggih =)

Model : NEO

Gopal Govindaraju (Perak)

ayob-lombok1

Alhamdulillah…Selesa menggunakan penapis udara Coway..Lombok 2. Terima kasih…Tuan Aril dan Coway. 🌹🌹🌹🌹

Model : LOMBOK 2

Mohd Ayob Musa (Perak)

rafeq-storm

Servis terbaik. Penerangan dari Aril lengkap. Website juga bagus. Pendaftaran pantas.

Model : STORM

Mohammad Rafeq Paimin (Perak)

zalehah-neolombok

Penapis air yang sgt bagus …penyedut udara jugakk sangat lumayan trima ksih ats keluaran anda …good job coway i love it

Model : NEO + LOMBOK 2

Zalehah Rukawi (Johor)

saufi-ombaklombok

Best product & service… Tq coway

Model : OMBAK + LOMBOK 2

Muhammad Saufi Jaffar (Melaka)

noorain-lombok

Satisfied with the service. Coway air filter works well in filtering the air in the house with 3 big cats.

Model : LOMBOK 2

Noor Ain Idris (Sabah)

karim-breeze

Perfomance ini 👍 macam. Bilik tidur dah kurang habuk dan bulu kucing…

Model : BREEZE

Mohamad Karim Mansor (Selangor)

fatimah-neo

Good service and friendly staff.

Model : NEO

Fatimah Abdul Ghani (Terengganu)

zalina-harry

Alhamdulillah, Coway the best so far. Saya puas hati dengan service yg diberikan oleh Aril, cpt reply apabila di tanya.

Model : HARRY

Zalina Mohamad (Selangor)

fernandez-neo

Sgt berpuas hati dan memudahkan..penerangan yg amt mudah dan sgt difahami olh en aril..trims ksh ya..10🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Model : NEO

Fernandez Dumin Anak Bubok (Kedah)

rohana-neo

Perkhidmatan yg cepat dan berhemah. Tetima kasoh Coway

Model : NEO

Rohana Ahmad (Selangor)

zulkefle-lombok

Alhamdulillah sejak mengguna lombok 2 dari coway pengudaraan udara didalam rumah berasa segar dan bersih tiada habuk melekat2 di dinding dan barang2 hiasan yg bagus nya tiada bau yg tidak menyenangkan lagi..anak kecil gembira..tiada gejala batuk didalam rumah lagi..lagi2 musim covid 19 coway bagi harga bulanan diskaun rm94 sebulan..TQ COWAY👍👍👍👍👍

Model : LOMBOK 2

Zulkefle Noh (N. Sembilan)

hayati-core

Sangat mudah order mesin coway dkt sini… respon pantas… cara penerangan pon bagus.. semudah 1 2 3..recommended…

Model : CORE

Noor Hayati Haziri (Perak)

saifuizra-neo

Terbaik dlm berurusan dngn en Aril..
Senang dan mudah..

Model : NEO

Mohd Saiful Izra Abd Rahim (Johor)

norbaizura-lombok

Alhamdulillah… Selepas menggunakan penapis udara Lombok 2. Udara terasa segar, habuk juga berkurangan. Tidak risau lagi nak biarkan baby dan anak² bermain dengan kucing peliharaan kerana Lombok 2 adalah penyelamat udara dalam rumahku syurgaku ini.. Terima kasih COWAY..

Model : LOMBOK 2

Norbaizura Abdul Latif (N. Sembilan)

shakhila-neo

Alhamdulillah dapat guna sebelum raya. Senang berurusan dengan Encik Aril. Penerangan yang detail dan servis yang cepat. Sangat recommended. Terima kasih.👍

Model : NEO

Nur Shakhila Roszie (Melaka)

faiz-ombak

thanks for coway diatas penerangan tentang penggunaan coway serta kebaikan sistem tapisan yg sngat memuaskn utk seisi keluarga.layanan dr en aril bnyak membantu kami sekeluarga utk menikmati air yg bersih dr sblm ni dn di hrp rakyat malaysia dpt support coway utk kegunaan harian.thnks coway team at kota damansara..👍👍👍👍👍

Model : OMBAK

Mohd Faiz Abdul Rahman (Selangor)

Excellent

Model : CORE

Rozy A. Razak (Pahang)

isham-neo

Alhamdulillah. Dapat guna penapis air coway sblm raya. Trima kasih byk pada encik aril.service pantas dan dan bagus. Produk yg berkualiti.

Model : NEO

Isham Md Haniffa (Pulau Pinang)

norafifah-lombok

Alhamdulillah, lepas guna air purifier ni, udara lebih segar. Dah tak ada habuk kecik dan bulu kucing. Thanks Aril for your service.

Model : LOMBOK 2

Nor Afifah Arifin (Kuala Lumpur)

ramli-neo

Tq En Aril.
Terbaik

Model : NEO

Ramli Muda (Terengganu)

maisarah-neo

Alhamdulillah. Kualiti air yg bagus untuk kesihatan. #cowayjagakita

Model : NEO

Maisarah Zainudin (Perak)

ruzainie-neo

aril penapis air coway sudah pasang rumah kaka. tq sgt2 yaa. dpt pasang sblm raya , happy sgt2 😍😍

Model : NEO

Mohd Al Ruzainie Abd Rahman (Sabah)

nabil-neo

Servis Terbaik.. Pantas… Recommended 👍🏼👍🏼👍🏼

Model : NEO

Mohamad Nabil Abdul Halim (Putrajaya)

anizani-neo

Alhamdulilah senang saya berurusan dengan En Aril, cepat ,beri komitmen yang baik terhadap pelanggan janji nk dpt sebelum raya, alhmdulilah dapat juga sebelum raya sebagai hadiah utk ibu tersayang.

Model : NEO

Anizani Rusdi (Johor)

nurulain-neo

Alhamdulillah dah pasang 😄. Terima Kasih En Aril. Mudah berurusan dengan En Aril. Produk berkualiti.. Sangat memuaskan.. Terbaikkkk 👍👍👍

Model : NEO

Nurulain Jufri (Johor)

sanisah-neo

Alhamdulillah dah pasang coway, terima kasih kepada encik aril kerana menguruskan segalanya.

Model : NEO

Sanisah Mohamad Sapuan (Johor)

azni-neo

Teman suka COWAY…. Memudahkan isteri Teman untuk membuat Air dengan pantas untuk suaminya… Agen En.Aril senang berurusan dan memberi maklumat tepat tentang produk Coway. 😊😊😊😊😊

Model : NEO

Mohamad Azni Nawawi (Johor)

fauzi-neo

SUPERB

Model : NEO

Ahmad Fauzi Zakaria (Pahang)

jumran-neo

Alhamdulillah dah pasang coway terima kasih kepada En Aril kerana menguruskan segalanya pemasangan cepat dan pantas technician pun peramah semoga sukses

Model : NEO

Jumran Rasid (Sabah)

navanesan-neo

The product is more quality with reasonable price. Thanks for the service

Model : NEO

Navanesan Arumugam (N. Sembilan)

norsahidah-neo

Pengurusan terbaik, bertanggungjawab dan respon cepat dari pihak en Aril dan pengurusan coway. Barang juga berkualiti. Boleh rekomen pada pihak lain utk beli barang coway melalui en Aril. Terbaik..

Model : NEO

Norsahidah Jelani (Pahang)

kamil-lombok

Alhamdulillah. Sudah 4 hari pakai, sy ada nampak perbezaan kualiti udara di dalam bilik. Udara rasa lebih nyaman dan segar. Dan paling penting tidur sy pun lena. Terima kasih En. Aril di atas servis yg baik 👍🏻

Model : LOMBOK 2

Kamil Ariff Yaacob (Selangor)

thanaletchumi-neo

Sangat puas hati dengan produk Coway yang diterima. Servis yang bagus dan pemasangan yang cekap. Staf pemasangan profesional dan peramah.

Model : NEO

Thanaletchumi Janapala (Perak)

azlina-storm

Sangat puas hati dengan produk Coway yang diterima. Servis yang bagus dan pemasangan yang cekap. Staf pemasangan profesional dan peramah.

Model : STORM

Nor Azlina Mohd Shariff (Pahang)

norhairany-neo

Terbaik…mak dan ayah sy x perlu susah2 rebus air lagi…

Model : NEO

Nik Norhairany Nik Mud (Terengganu)

sitiazhani-harry

Alhamdulillah, produk yang sangat bermanfaat untuk kami sekeluarga sangat mudah dan menjimatkan masa yang amat sangat..terima kasih COWAY

Model : HARRY

Siti Azhani Daud (Selangor)

rizal-neo

Alhamdulilah..senang dan cepat berurusan dengan en Aril.respon pun pantas..memang terbaikkk la…tq dah x perlu masak air tekan je.

Model : NEO

Mohd Rizal Zakaria (Kuala Lumpur)

aiman-neostorm

Sangat2 berpuas hati! En aril yg sngat2 peramah dan sangat mudah beurusan

Model : NEO + STORM

Muhammad Aiman Azman Husni (Selangor)

khadijah-neo

Good service cepat dan sgt2 puas hati,
sebelum ni sbnrnya ada order 1 product penapis air yg lain sblm pkp lg, mula2 dh rsa susah dah,tp sbb dh jnji, call blik lps pkpB, bila order dekat 3mgu,baru pngurusan nk call, agent dgn bhg pgurusan mcm tak sefahaman mcm dua syarikat yg berbeza, ssh nk deal, last bila dah bg tarikh installer dah dtg call… Kt bg alamat, dia tak dtg pn dia cakap rumah kami ni asrama..ada lebih 20org walhal kt maklum cuma ada anak jgaan 10 ja… Sbb ni rmh ank yatim, konsep kuaters… Tgu dekat 2bln bila tarikh yg nak dtg,bru dia ckp tak boleh SOP dll,
tapi saya sgt puas hati, bila sy search dlm fb jmpa en.aril pnya iklan dan pemasangan tak smpai seminggu,serta penerangan yg sgt jelas…terima ksih byk2 memudahkan kami dan ank2 di sini moga allah beri berkah pada rezeki en.aril nt. Kerana memudahkan kami

Model : NEO

Khadijah Salleh (Selangor)

putrialiah-tilamking

Memang terbaik perkhidmatan encik Aril. Cepat dan up to date. Kalau nak beli coway, make sure dapatkan khidmat encik Aril. Terbaik dari yang terbaik. Mudah dan tidak lokek berkongsi maklumat dan info. Terima kasih Encik Aril.

Model : TILAM (KING)

Putri Aliah Mohd Hidzir (Melaka)

norazah-tilamking

alhamdulillah empuk dan tidur lena. terima kasih Aril. agent yg supportif

Model : TILAM (KING)

Norazah Omar (Putrajaya)

lohonchong-neo

Easy use and nice service. Keep it up COWAY.

Model : NEO

Lo Hon Chong (Sarawak)

azli-tilamking

Terima kasih Aril.. terbaik lah tilam dan katilnya.. tidur pun lena..bangun pagi badan tak sakit 2 lagi..servis pun bagus.. cepat tepat ..MMG terbaik berurusan dengan encik Aril.. terima kasih sekali lagi👍

Model : TILAM (KING)

Azli Ishak (Selangor)

testimoni-pelanggan-zaki

Coway kecil sgt terbaik. Jimat ruang dh mudh kegunaanya. En aril serta smua tenaga kerja coway amat responsive. Tq coway

Model : KECIL

Mohd Zaki Mhd Jonid (N. Sembilan)

testimoni-pelanggan-wanazlin

Terima kasih bos aril barang sampai dengan elok dan terbaik

Model : LOMBOK 2

Wan Azlin Omar (Kelantan)

testimoni-pelanggan-hamsalekha

The service is fast and reliable. Mr Aril’s approach is friendly and informative as well.

Model : VILLAEM 2

Hamsalekha (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-sarashakira

Agent Aril Coway mmg terbaik! Servis sangat cepat. Explanation yang sgt clear dan senang faham. 👍🏼👍🏼

Model : KECIL

Sara Shakhira (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-maznee

Sangat sesuai utk ruang rumah saya

Model : KECIL

Maznee Musa (Perak)

testimoni-pelanggan-saifulfitri

Senang berurusan bersama Encik Aril. Service yang pantas dan sangat mudah. Customer service terbaik dan produk yang sangat mudah digunakan👍🏻 very recommended

Model : VILLAEM 2

Nur Saiful Fitri (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-manira

Terbaik khidmat dari en aril.senang berurusan.pemasangan dan penerangan yg jelas.selepas menggunakan lombok pengudaraan dirumah menjadi lebih segar.bau asap rokok juga berkurangan.terima kasih coway.

Model : LOMBOK 2

Manira Mat Idris (Johor)

testimoni-pelanggan-nurhidayah

Tq for the services. Good quality.

Model : TILAM (QUEEN)

Nurhidayah Yunus (N. Sembilan)

testimoni-pelanggan-herman

Sangat memuaskan

Model : INCEPTION

Mohd Herman Yusof (Johor)

testimoni-pelanggan-rawiyani

Perkhidmatan yg cepat..lpas ni x pyah lgi nk bawa botol prgi tekan air dekat mesin..tekan je dekat rumah trus blh minum…terbaik la coway..

Model : NEO

Muhamad Rawiyani (Selangor)

testimoni-pelanggan-farasharkawi

Just bought Coway Lombok 2. The air feels cleaner. Less dust. Energy saving. And really recommended for those who have babies or toddlers with eczema. And also very good for adults with sinus.

Model : LOMBOK 2

Nurfarahin Sharkawi (Sarawak)

testimoni-pelanggan-nuuraini

Servis yang pantas. Tilam yg sangat selesa ..tq aril coway

Model : TILAM (QUEEN)

Nuur Aini Sobli (Johor)

testimoni-pelanggan-karama

Pasang air purifier ni sbb rumah mak banyak anak bulus and I am the one with sinus problem in the house. setiap Kali balik sini mesti hidung,muka gatal2 dan bersin. After pasang ni, rasa udara bersih je. Xde bau kucing. Xde dah bersin2 non stop bila kucing lalu lalang, unless klau dia duduk btul2 depan muka Kita la. Sy pasang skali dgn water filter neo. Senang xpyh asyik nak masak air,bila dah masak nk kne tngu suam pulak baru dpt minum😅. Ni suam boleh panas boleh n sejuk pon boleh.settle. boleh simpan dah jug simpan air panas jug air suam.jimat space Kat dapur😁

Model : NEO + LOMBOK 2

Nur Karama Ahmad (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-zuratira

Product terbaik dgn bayaran bulanan yg menarik… response dr seller pun laju.. terbaikkk

Model : NEO

Zur Atira Rusli (Selangor)

testimoni-pelanggan-faisalzamir

Penapis udara Lombok II memang terbaik. Sangat mudah untuk digunakan dengan pelbagai fungsi bersesuaian dengan persekitaran rumah. Udara rasa segar & bersih!

Running 24 hours in my room & guess what? I don’t have to worry about lighting strike or any electric shortage! It have a fuction to avoid it & super saving on electricity usage too.

Very recommended!

Model : LOMBOK 2

Muhammad Faisal Zamir (Selangor)

testimoni-pelanggan-srimelati

Hebat coway, penghantaran cepat, penerangan dari agent jelas dan terbaik, wakil penghantar tilam pn trbaik dan mesra, terima kasih coway byk freegift yg sy dpt…sronok sgt…tilam amat selesa, tambahan pula ada service membersihkan tilam…tq coway dan agent coway terbaik en aril.

Model : TILAM (KING)

Sri Melati Alwi (Terengganu)

testimoni-pelanggan-rojiyah

Service Yang baik! Kipidap

Model : OMBAK

Rojiyah Amin (Pahang)

testimoni-pelanggan-kelvinder

Fast and excellent service

Model : NEO

Kelvinder Singh (N. Sembilan)

testimoni-pelanggan-suriman

Alhamdullilah sejak ada penapis air coway ni dah xsusah nak masak air panas dan xpayah nak buka peti ais.. Tekan je nak air mana😁😁coway kan ada… Penapis udara yg terbaikkkk bulu2 kucing dan habuk berkurangan, kalau x.. Pening di buat nya.. Coway memang terbaikkkk lah👍👍

Model : NEO + LOMBOK 2

Suriman Ngatiman (Selangor)

testimoni-pelanggan-farkhan

Alhamdulillah memang terbaik terima kasih en aril

Model : NEO

Muhammad Farkhan Farid (Kedah)

testimoni-pelanggan-fatinazmee

Thumbs up to Aril ! 👍🏻 Sy bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Fast respond! Dlm masa singkat jer lulus.. Sgt membantu dlm explanation. Very details! Sape2 mencari coway bleh contact Aril! Tq Aril! 👏🏻👏🏻

Model : NEO

Nur Fatin Azmee (Putrajaya)

testimoni-pelanggan-rafidah

Alhamdulillah..dah ada penapis air Coway ni sangat2 memudahkan urusan kerja rumah,menjimatkan masa juga😊..by the way sangat mudah berusan dgn en.aril..servis Yang sangat efisien👍

Model : NEO

Rafidah Jaafar (Pahang)

testimoni-pelanggan-salehfuddin

Alhamdulillah selepas menggunakan penapis udara Lombok II, udara panas dalam rumah berkurangan dan mendapat udara bersih dan lebih segar.

Model : LOMBOK 2

Mohd Salehfuddin Mat IL (Pulau Pinang)

testimoni-pelanggan-airmi

Salam sejahtera,
Terbaik servis daripada ejen EN ARIL dan COWAY..senang berurusan dan memberi respon yang cepat dan seorang ejen yang profesional dalam mengendalikan urusan sehingga ke pemasangan..ejen en aril yang terbaik dan yang penting seorang ejen yang dipercayai!!thumbs up EN ARIL👍👍!!!200% good service and trusted!!COWAY,change your family life to better!!

Model : NEO

Airmi Ismawi (Sarawak)

testimoni-pelanggan-yusnita

Respon yg pantas. Info yg bagus drpd agen. Terima kasih coway

Model : VILLAEM 2

Yusnita Abidin (Putrajaya)

testimoni-pelanggan-adnan

Coway adalah produk yg hebat. Perkhidmatan yg diberikan sgt memuaskan..segala penjelasan dari staf pemasangan sgt jelas..tmksh coway..terbaikkk..

Model : VILLAEM 2

Adnan Abd Ghani (Melaka)

testimoni-pelanggan-danial

Appointment date on time no delay. Agent sampai pon on time seperti dijanjikan. Pemasangan pon cepat tk sampai sejam. Installation cepat dan kemas. Everything is smooth, fast dealing and respond from Mr. Aril. Keep up it and good service Mr. Aril and team!

Model : NEO

Danial Rosli (N. Sembilan)

testimoni-pelanggan-safwan

Tqsm aril…katil selamat sampai…sgt berpuas hati

Model : TILAM (KING)

Muhammad Safwan Zulkiffly (Selangor)

testimoni-pelanggan-asri

Bagus… good service.

Model : NEO

Mohd Asri Ibrahim (Kelantan)

testimoni-pelanggan-zulkifle

Pengurusan cepat, pantas agen memberi maklumat tepat.

Model : VILLAEM 2

Zulkifle Idris (Kedah)

testimoni-pelanggan-normala

Yakin dgn keadaan udara apabila memakai lombok 2.

Model : LOMBOK 2

Normala Saaya (Perak)

testimoni-pelanggan-rafidahhabizal

symtoms resdung suami dah kurang. Bersin2 dan batuk2 dah bnyak berkurangan. Alhamdulillah. Rumah bnyak kucing.. mmg kena pakai. Tq coway..

Model : LOMBOK 2

Rafidah Habizal (Sabah)

v

Proses permohonan sehingga proses pemasangan sangat cepat dan berjalan lsncar tanpa sebarang masalah. Saya beri 10 bintang✨✨✨✨

Model : NEO + LOMBOK 2

Ahmad Fauzi Sabikis (Johor)

testimoni-pelanggan-miorfaiq

Pemasangan kemas dan cepat setelah booking dibuat. Mmg terbaik

Model : NEO

Mior Faiq (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-sitiaiesah

Tilam King size – soft.
Tilam tebal.
Selesa tidur. Nyenyak.
Dapat 2 free gift – 2 memory pillow & threefold mattress. Saya suka sgt bantal ni. Taksakit bahu dan badan.
Terima kasih Encik Aril beri perkhidmatan yang terbaik. Servis pantas, fast message respons. Selamat Maju Jaya Encil Aril 👍👍👍

Model : TILAM (KING)

Siti Aiesah Johare (Selangor)

testimoni-pelanggan-fazli

Tilam dan katil cantik serta sgt selesa,terima kasih Aril & Coway atas service yang baik dan Cepat.

Model : TILAM (QUEEN)

Mohamad Fazli Haris (Cyberjaya)

testimoni-pelanggan-melvin

Aril fast respond. Terbaik.

Model : NEO

Melvin Aedy (Sarawak)

testimoni-pelanggan-najib

Mudah Dan senang berurusan dgn adik aril hensem…yg datang pasang pun hensem juga…highly recommended..Coway the best and value for your money

Model : NEO

Mohd Najib Ali (Terengganu)

testimoni-pelanggan-nalini

Senang berurusan dgn En.Aril…..cepat balas….pemasangan sangat memuaskan……good job

Model : NEO

Nalini Sangadurai (Perak)

testimoni-pelanggan-norfazlinda

Anak happy minum air bersih …. alhamdulillah …. selalu buat susu akan berkeladak dan susah nak cuci … selepas guna penapis air COWAY hanya goncang dan bersih …. sangat mudah berurusan dengan encik aril . Terima kasih !

Model : NEO

Norfazlinda Mohd Nasir (Johor)

testimoni-pelanggan-rozitah

Coway best..harga mampu bayar😀

Model : NEO + LOMBOK 2

Rozitah Hasan (Sarawak)

testimoni-pelanggan-noraida

Terbaik..COWAY memudahkan urusan saya ..agen yg mesra pelanggan..Tq Coway

Model : OMBAK

Noraida Ismail (Pahang)

testimoni-pelanggan-rosli

Coway terbaik. Cepat dan senang berurusan dgn En Aril. Memberi respon dgn pantas setiap persoalan diajukan dan yang penting senang dan memudahkan kehidupan seharian dgn Coway. Syabas En Aril teruskan usaha terbaik tuan.

Model : NEO

Rosli Saad (Kedah)

testimoni-pelanggan-zawahia

Thanks a lot for coway,terutamanya aril atas penerangan yg sangat jelas dan layanan yang amat baik sekali dan proses yabg sangat cepat walaupun dalam tempoh pkpb,terbaik aril dan coway,sy sangat berpuas hati

Model : OMBAK

Zawahia Abdul Wahab (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-khalis

Urusan cepat, agent beri penjelasan senang di fahami, layan dengan bagus, terbaik kepada Encik aril.

Model : VILLAEM 2 + LOMBOK 2

Mohd Khalis Nordin (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-fahrorrazi

Best, dealer pon sentiasa update Walaupon sy jenis x sabar.. tqsm for this penapis air

Model : NEO

Mohamad Fahrorrazi Abdullah (Selangor)

testimoni-pelanggan-roshaslinda

Terima kasih aril.Mudah berurusan dengan beliau..Memang recommended sesiapa nak beli ngan aril.Tilam empuk katil cantik..terbaik aril.Terima kasih bagi hadiah dan bantu sy urusaan pembelian.

Model : TILAM (KING)

Roshaslinda Diana Zulkefli (Selangor)

testimoni-pelanggan-jyohan

Hooray….produk terbaik dan servis terawesome dr Aril.. Keep it up

Model : NEO

Jyohan Badlishah (Selangor)

testimoni-pelanggan-azmin

Penapis air lucy sangat memudahkan kerana ada banyak jenis suhu air dan ada fungsi ais.. anak anak semakin rajin minum air sebab mudah diguna dan rekabentuk yang menarik minat (butang sentuh dan mempunyai lampu).. anak anak paling suka fungsi ais.. Terbaik… Terima kasih juga ejen coway yang membantu kami mendapatkan penapis air lucy..👍👍👍😁

Model : LUCY

Azmin Bekrin (Sabah)

testimoni-pelanggan-azmiel

Urusan cepat serta penjelasan produk amat memuaskan..mmg terbaik..

Model : VILLAEM 2

Muhammad Azmiel Azhari (Selangor)

testimoni-pelanggan-nasrul

Khidmat terbaik, mesra dan cepat. Kualiti produk memang terbaik. Terima kasih

Model : VILLAEM 2

Nasrul Hisyam (Johor)

testimoni-pelanggan-wansyafiq

Alhamdulillah..slpas guna produk lombok 2 ni sy dh semakin kurang bersin dan selsema..tido malam pun dah selesa dengan udara yg bersih..terima kasih aril dan coway..

Model : LOMBOK 2

Wan Mohd Syafiq (Selangor)

testimoni pelanggan aril 6

Nasib baik kak ina dapat ejen macam aril..baik, bagus dan seorang yang bertanggungjawab.. kak ina ingat orang lain mesti lepas tangan..lantaklah..terima kasih aril

Model : VILLAEM

Salina Sali (Perak)

testimoni-pelanggan-roslima

TQ..pemasangan telah dibuat..sangat mudah sekarang dengan adanya penapis air coway..anak2 pun hepy dan sgt mudah berurusan dgn Aril..TQ

Model : NEO

Roslima Taha (Sarawak)

testimoni-pelanggan-hakimi

Terima kasih di atas service terbaik dari Aril..memberikn penerangan yg sgt jelas.. katil + tilam yg sgt selesa, tak lupa juga free gift yg menarik..terbaik Aril & Coway di atas produk serta perkhidmatan yg memuaskan hati pelanggan..terima kasih Aril..👍👍👍👏👏

Model : TILAM (KING)

Mohd Hakimi Asyraf (Selangor)

testimoni-pelanggan-sulyati

Sepanjang berurusan dengan En Aril, sy amat berpuas hati dengan perkhidmatan dan respon pantas yg diberikan. Proses pemasangan juga cepat. Coway kecil juga sgt mudah digunakan. Mmg terbaik En Aril & team coway. Very recommended!

Model : KECIL

Sulyati Akmar (Perak)

testimoni-pelanggan-amir

terbaik en aril, produk coway mmg terbaik. sy ambil katil + tilam + penyaman udara. mmg terbaikk. tq en aril
tidur malam lena sampai ke pagi, di tambah pula dgn udara yg segar

Model : TILAM (KING)

Amir Izuddin (Selangor)

testimoni-pelanggan-suffian

Selesai pemasangan coway Kecil.. servis yg bagus dari En. aril coway 👍👍👍

Model : KECIL

Mohd Suffian Nordin (Selangor)

testimoni-pelanggan-halimah

Kecil sangat sesuai untuk ruang yang terhad.. Sangat berbaloi..

Model : KECIL

Halimah Mohamad (Selangor)

testimoni-pelanggan-ifni

Servis dari agent Aril mmg terbaik, mengambil masa hanya 3 hari untuk pasang, sangat berpuas hati. Coway, kalau boleh, bagi la lagi murah 🤭 Penapis Air Coway “KECIL” sangat menjimatkan ruang

Model : KECIL

Ifni Fahmi (Selangor)

testimoni-pelanggan-wankamaruzaman

Servis yang en Aril bagikan memang terbaik dan pantas, mudah berurusan dan mesra. Lancar dari mula hari pertama pendaftaran, pemasangan Air Coway KECIL di rumah saya. Dari segi produk, sangat berpuas hati dengan unit ini sebab mudah untuk dipakai, jimat ruang dan cara pemasangan pun mudah, kalau dah pindah rumah nanti boleh saja pasang sendiri 🙂 . Saya bagi 5 bintang.Terima kasih en Aril dan Coway.

Model : KECIL

Wan Kamaruzaman (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-zafirah

Satisfactory product with good installment from Coway team (Agent Aril) even till late evening! Good luck for your future En. Aril.. Terima kasih

Model : KECIL

Zafirah Zulkaflli (Negeri Sembilan)

testimoni-pelanggan-fariza

Best service from Aril Coway! Process dari enquiry > order > installation sangat mudah dan pantas. Coway Kecil sangat jimat space dan ada function secukupnya. Thank you again Aril for the great service 👍🏼

Model : KECIL

Nor Fariza Anuwar (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-shahumi

Servis yg cepat & efisien. Penerangan yg sgt jelas dan memuaskan. Produk yg sgt praktikal dgn keperluan masa kini. Sng digunakan krn byk pilihan. Sgt sesuai utk semua peringkat umur. Harga yg berbaloi. Tqvm Coway 👍👍👍

Model : KECIL

Noor Shahumi (Negeri Sembilan)

testimoni-pelanggan-shahridan

Terima Kasih Aril…proses permohonan dan pemasangan cepat dan pantas serta mudah…..maklumat yg disampaikan pada pelanggan juga terbaik….terima kasih pada Juruteknik Pemasangan yg cekap dan pantas ….diharapkan mutu perkhimatan terbaik ini diterus untuk khimat service bulanan juga…… TERBAIK

Model : KECIL

Shahridan Nafie (Putrajaya)

testimoni-pelanggan-saufee

Saiz yang sungguh kecil. Sesuai untuk konsep rumah moden di mana semua ruang digunakan sepenuhnya.

Model : KECIL

Mohammad Saufee (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-kamsiah

Penerangan yang jelas dan proses pendaftaran tiptop dari en Aril. Coway pantas. Customer service Coway terbaik. Proses pemasangan terbaik cepat. Penapis airnya kecil jimat ruang. Quality air sangat baik. Dah tentunya harga Mampu milik. TERBAIK COWAY

Model : KECIL

Kamsiah Ismail (Negeri Sembilan)

testimoni-pelanggan-kamarul

Coway kecil terbaik sangat, terima kasih pada Aril yang bagi penerangan sangat baik pada kami..memang memudahkan sangat untuk kami sekeluarga dapat bekalan air yang bersih..terbaaik..puas hati dan sangat recommended pada siapa2 yang nak pasang penapis air Kecil ni.

Model : KECIL

Kamarul Azhar (Perak)

testimoni-pelanggan-azmin

Saya WhatsApp untuk bertanya. Aril jawab dengan info yang jelas. Saya confirm order. Team coway pasang dalam 15 minit saja. Penapis Coway sesuai dengan ruang yang ada. Tidak ragu-ragu dengan kualiti air coway ni.

Model : KECIL

Azmin Faizul (Putrajaya)

testimoni-pelanggan-marsillea

LOMBOK 2 MEMANG TERBAIK..BERPATUTAN HARGA DAN KUALITI YANG BAGUS.T.KASIH KEPADA EN ARIL MEMBERI PERKHIDMATAN YANG TERBAIK….RUGI SAPE YG TAK BELI PENAPIS UDARA LOMBOK 2 NI.

Model : LOMBOK 2

Marsillea (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-sharif

Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan dari pihak En. Aril. Pemasangan yang cepat dan servis yang terbaik. Terima kasih banyak2 kerana Coway memudahkan hidup kami.

Model : VILLAEM 2

Mohd Sharif Manan (Negeri Sembilan)

testimoni-pelanggan-ashiqin

Assalammualaikum, saya beli penapis air matte ini dari Aril dan dipermudahkn semua urusan. Aril agent coway yg sah dan segalaa urusan sangat cepat dan mudah. Alhamdulillah pemasangan spt yg diijanjikan, cepat, informative dan selamat.

Model : MATE

Nur Ashiqin Abdul Jalil (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-roslan

Penapis air ombak sangat memudahkan aktiviti seharian saya dan keluarga. di tambah lagi dgn perkhidmatan ejen penjual Aril yg padu dan berkualiti.. mempunyai pengalaman luas mengenai produk coway.. sangat membantu dgn memberi penerangan yang sangat jelas yg tidak mengira keadaan dan masa.. sedia membantu pelangang tanpa jemu.. sikap peramah yg ade pada aril pasti sukar ada pada ejen penjual lain.. semesti nya saya akan rekemin kan pada kenalan saya yg berminat dgn produk coway utk berurusan dgn ejen penjual aril.. juga saya mengajak pada yg ingin memakai coway cari lah aril utk berurusan.. aril sangat sangat membantu.. cadangan nya untuk saya memilih penapis air yang sesuai untuk keluarga saya amat tepat.. Ternyata ombak adalah pilihan saya. dan sangat mudah utk digunakan. Saya amat berpuas hati. semoga aril dapat mengekal kan perkhidmatan aril yg terbaik itu.. Terima Kasih Aril dan Coway.

Model : OMBAK

Roslan Ismail (Putrajaya)

testimoni-pelanggan-azrina

Produk yang terbaik yang dicari sekarang sudah dimiliki terimakasih aril n coway beri servis terbaik

Model : KECIL

Azrina Mat Isa (Pulau Pinang)

testimoni-pelanggan-norasykim

Alhamdulillah.. Selepas menggunakan penapis udara lombok II ni pengudaraan lebih baik.. Bauan selepas memasak pun cpt hilang. Perkhidmatan dr En Aril juga terbaik.. Melayan setiap soalan yg diajukan. Trm kasih En Aril.

Model : LOMBOK 2

Norasykim Mohd (Pahang)

testimoni-pelanggan-syafiq

Alhamdulullah terbaik

Model : KECIL

Muhamad Syafiq Mesrool (Selangor)

testimoni-pelanggan-duratun

Penapis Udara Lombok II ni sangat sesuai untuk ruang yang luas. Saya berpuas hati dengan prestasi yang baik. Ruang bilik lebih nyaman dan segar.

Model : LOMBOK 2

Duratun Fatihah (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-amiruddin

The product bring happiness into my parents’ house. I am really thankful to Mr. Aril and Coway Team to assist in making my retrieval of this product to happened. Comes in robust and elegant design, the surrounding area of the kitchen emerge to be lively than before. Step to happiness is being taken.
Thank you very much.

Model : KECIL

Muhammad Amiruddin (Putrajaya)

testimoni-pelanggan-anizam

Terbaik coway x payah susah2 masak air buat susu anak..tq Mr aril suggest pakai coway KECIL..mmg terbaik 👍

Model : KECIL

Anizam Ayob (Sabah)

testimoni-pelanggan-fauziah

Sangat berpuashati. Produk kecil tanpa memakan banyak ruang tetapi berfungsi dengan sempurna. Proses pembeluan juga mudah dan cepat. Highly recommended.

Model : KECIL

Noor Fauziah Kadir (Johor)

testimoni-pelanggan-farhan

Service bro aril tip top. Storm fangsyen terukk.. 👍

Model : STORM

Mohamad Noor Farhan (Kuala Lumpur)

testimoni-pelanggan-ralizah

Terbaik dan En Aril sangat memudahkan urusan 🙂

Model : STORM

Ralizah M. Shuhud (Selangor)

testimoni-pelanggan-rosliza

Alhamdulillah….dah pasang coway kat rumah lepas cnct agen coway aril…semua ok n masa pasang pun cepat

Model : MATE

Rosliza Zulkifli (Kedah)

testimoni-pelanggan-hidayah

Senang & puas ati berurusan dengan aril….sejak ada coway kecil nie mudahkan keja saya…tak perlu nak masak air untuk anak sarapan.Tekan aje dah keluar air panas @ sejuk…tima kasih aril

Model : KECIL

Nurul Hidayah Nasir (Selangor)

testimoni-pelanggan-salina

Penapis udara lombok ni bagus dekat ruang tamu besar. Ruang tamu jadi sejuk 👍👍

Model : LOMBOK 2

Salina Ujang (Negeri Sembilan)

testimoni-pelanggan-jamilah

Alhamdulillah…deal dgn en aril sgt bagus..semua soalan yg diajukan akan dijawab. Lepas pakai lombok 2,bau asap masakan cpt hilang,rumah dah x berbau hapak. Tq coway🥰

Model : LOMBOK 2

Jamilah Jabar (Melaka)

testimoni-pelanggan-massithah

Sangat berpuas hati, saiz yg kecil dan menjimatkan ruang . Service yg baik dr team agent Airil

Model : KECIL

Massithah Khalib (Kedah)

testimoni-pelanggan-fahada

Easy to use.. Ada pelbagai suhu boleh pilih.. Tekan ja tak perlu pegang cup pun.. Best !

Model : KECIL

Nur Fahada Amir (Selangor)

testimoni-pelanggan-sumarna

Sangat sesuai dipasang di dapur rumah saya yang agak terhad. Agen Aril sangat membantu dan terima kasih kepada team Coway yang sangat komited!

Model : KECIL

Sumarna Sugiman (Sarawak)

testimoni-pelanggan-munirah

Servis amat terbaik. Komunikasi yang ringkas dan padat. Pemasangan yang cepat.. Saya pilih penapis yang kecil untuk ibu saya, memandangkan hanya berdua di rumah. Dan sangat berbaloi dengan harga. Terima ksih memberi maklumat yang terbaik..

Model : KECIL

Siti Munirah Jauhari (Melaka)

tesitmoni-pelanggan-arbaayah

Pertama kali menggunakan produk coway storm, produk penapis udara yang bagus dan berfungsi dengan effisen dan senang digunakan. Sesuai untuk pemelihara haiwan kesayangan. Si comel sihat owner pun sihat. semoga menjadi pelaburan yang berguna demi kesihatan diri. Terima kasih Aril kerana memperkenalkan produk ini.

Model : STORM

Arbaayah Idris (Selangor)

testimoni-pelanggan-rohimah

Perkhimatan yang diberi kan sangat memuaskan, produk yang mudah digunakan, tq aril

Model : VILLAEM 2

Tuan Rohimah (Terengganu)

testimoni-pelanggan-salbintan

Tq coway and aril for the best product. Time taken to process everything was quick. Very excellent services.

Model : OMBAK

Salbintan (Selangor)

testimoni-pelanggan-azrol

Service terbaik dari En Aril agen coway yang sangat mudah berurusan dan boleh dipercayai. Semua pertanyaan di balas dgn pantas dan di jawab dengan baik. Walaupon order melalui whatsapp jer, tak smpai berapa hari dh siap pasang. Mmg sangat trusted dan pantas. Insha Allah semoga terus success

Model : KECIL

Azrol Arshad (Johor)

testimoni-pelanggan-ramziah

Thank you utk service yg cepat dan sgt membantu dlm proses pembelian..sgt sesuai utk ruang yg kecil 👍🏼👍🏼

Model : KECIL

Siti Ramziah (Johor)

testimoni-pelanggan-fathin

Servis Ejen Aril sangat pantas. Kurang daripada seminggu, penapis air Coway, model Kecil dah dipasang. Unit yang sangat menjimatkan ruang dan masa. Pelbagai suhu air yang bersesuaian mengikut kehendak pengguna. Terima kasih Ejen Aril. Terima kasih Coway 👍

Model : KECIL

Fathin Afina (Kedah)

testimoni-pelanggan-azizah

sangat berpuashati dgn respon dr En Aril..menjawap setiap persoalan sy dgn menyakinkan..sehingga kan sy terus order 1 unit Storm tanpa berlengah lg🖒🖒🖒

Model : STORM

Azizah Bassini (Melaka)

testimoni-pelanggan-sharizal

Terbaik…

Model : STORM

Sharizal Hashim (Pulau Pinang)

testimoni-pelanggan-ridzuan

Expert about water filter. He will let you choose as per your need and appetite. I asked so many question and yet he managed to answer all without delay. Good After sales support. Provide enough justification and proof. He guided every step till complete installation. Excellent service.

Model : FERRY

Mohamed Ridzuan (Kuala Lumpur)

PERCUMA
Nak Panduan Coway?
error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!
WhatsApp chat