Tilam Prime Series

(32 customer reviews)

RM139.00

QUEEN (Tilam) : Belian: RM5,780 / Sewabeli: RM139 Sebulan

QUEEN (Tilam + Katil) : Belian: RM7,480 / Sewabeli: RM169 Sebulan

KING (Tilam) : Belian: RM6,380 / Sewabeli: RM159 Sebulan

KING (Tilam + Katil) : Belian: RM8,700 / Sewabeli: RM189 Sebulan

*Tempoh sewa beli 60 bulan

Description


set tilam dan katil coway
harga tilam coway

Produk Tilam Coway Prime Series adalah produk terbaru Coway Malaysia khas untuk rakyat Malaysia. Kualitinya setanding Slumberland, KingKoil dan Getha. Korang akan rasa seperti tidur di tilam hotel mewah 5 bintang tau!

Betul ke kualiti macam tilam hotel mewah 5 bintang? Korang wajib tahu kelebihan Tilam Coway ini.

Korang pernah tak rasa bila bangun tidur badan rasa penat, sakit tengkuk, sakit kepala dan macam malas je nak bangun.

bangun tidur sakit badan

Ini semua bersangkut paut dengan pemilihan tilam yang tak berkualiti dan banyak kotoran yang korang tak sedar tengah bersarang tu. Sedikit sebanyak akan menjejaskan kualiti tidur korang setiap hari.

Tilam Coway Prime Series ni memang lain daripada yang lain. Tak sama macam tilam kat pasaran.

CIRI-CIRI HEBAT

  • Fabrik Anti-Statik yang mampu menyerap cas elektro-statik dalam badan lalu membebaskannya ke udara bagi memberikan tidur yang lebih lena dan mengurangkan tekanan.
  • Coconut Fibre membuatkan anda terasa lebih sejuk biarpun tidur dalam keadaan cuaca yang panas.
  • Memory Foam menjadikan tilam Coway lebih empuk dan membentuk mengikut bentuk badan bagi mengelakkan tekanan pada ‘pressure-point’.
  • 100% Latex berfungsi untuk menyokong tulang belakang supaya tiada lagi sengal badan akibat tilam keras. Malah, bahan ini juga bebas masalah hama, virus dan bakteria penyebab alahan.
  • Lima zon Pocket Spring yang fleksibel dan berkualiti iaitu pada zon kepala, bahu, lumbar, lutut dan kaki bagi membolehkan ia menampung berat badan seseorang dan membentuk mengikut kontur badan supaya memberi keselesaan sewaktu tidur.
  • Penukaran Topper – ditukar setiap 3 tahun sekali untuk mengelakkan sebarang pembiakan hama.

tilam coway 5

tilam-coway-tebal

PERCUMA SERVIS SETIAP 4 BULAN

Tawaran hebat yang tidak ada di mana-mana pada pembekal tilam. Tak kisah sama ada korang beli atau sewa, korang tetap boleh dapat Servis Penjagaan Tilam Coway setiap 4 bulan sekali secara percuma!

Lepasni korang tak perlu penat nak jemur lagi tilam di luar. Tak perlu risau lagi soal debu, bakteria dan virus! Servis yang ditawarkan oleh Coway ini merangkumi 7 langkah penjagaan iaitu:

  • Langkah 1: Pengukuran Tahap Kontaminasi
  • Langkah 2: Pembersihan Rangka Katil
  • Langkah 3: Pengelapan Rangka Katil
  • Langkah 4: Pembersihan Bahagian Sisi
  • Langkah 5: Pembersihan Tilam
  • Langkah 6: Penghalau Hama Habuk
  • Langkah 7: Pensterilan UV

servis tilam coway

Semuanya menggunakan peralatan canggih semasa servis untuk membasmi kotoran, kuman, hama dan bakteria.

kenapa-penjagaan-tilam-coway-penting

Tugas korang hanya perlu ‘enjoy’ tidur sahaja di tilam coway ini. Selepas ini tidur korang lebih selesa tanpa gangguan. Tak ada lagi sakit belakang dan sengal badan. Semuanya mampu milik siap ada servis cuci lagi tau!

elizabethtan-tilamcoway

Tentang harganya tak perlulah korang sampai pecah tabung. Relaks..coway tawarkan pakej sewa beli (rental) tau siap servis percuma selama 5 tahun. Harga pun berpatutan. Kad debit pun diterima. Pertama dalam pasaran!

PERCUMA 3X FREEGIFT BERNILAI LEBIH RM1000!

Dengan tempahan setiap tilam coway ini sekarang, korang akan dapat PERCUMA

  • 2x Memory Foam Pillow (bernilai RM776)
  • 1x Mattress Protector (bernilai RM138)
  • 1x Trifold Fiber Mattress / 1x Comfortable Prayer Mat

Ruginya bagi yang tak rebut peluang ni sementara coway buat promosi ni..pasni belum tentu ada lagi taw..

freegift-tilam-coway

Caj pendaftaran hanya RM200 sahaja tapi korang dapat FREEGIFT bernilai lebih RM1k (2 Bantal + 1 Pelindung Tilam + 1 Tilam Boleh Lipat)!

Semuanya percuma sekiranya korang buat tempahan dengan Aril sekarang! Apa tunggu lagi..klik link WHATSAPP ini sekarang atau hubungi di talian 013-905 0467

32 reviews for Tilam Prime Series

  1. Fara Zareen

    Terbaik, penghantaran cepat dan mudah, ambil katil + tilam soft, tinggi jadinya, betul2 mcm katil kat hotel. Selesa , org sebelah gerak2 pun tak rasa sgt. Mudahan pelaburan 5 tahun ni berbaloi sebab bayar sekali pakej cuci tilam setiap 4 bulan. Terbaikk. Aril pun layan customer dengan baik walau sy banyak tanya. Terima Kasih Aril dan Coway.

  2. Muhammad Rafieudin

    Alhamdulillah lembut dan lena tidur. Bangun pagi tak sakit badan.

  3. saiful rusman b ismail

    Tilam best. TQ Aril follow-up selalu. semoga bertambah success.

  4. Mazlina binti dalil

    Terima kasih encik airil . Tilam sgt selesa, tinggi .. Anak pun tidur lena. Orang yg memasang tilam pun bagus..

  5. Siti Fairuz Md Jan

    Best quality product. Good service from coway representative, en aril.very recommended.

  6. Fairuz Jaffar

    Memang terbaik perkhidmatan encik Aril. Cepat dan up to date. Kalau nak beli coway, make sure dapatkan khidmat encik Aril. Terbaik dari yang terbaik. Mudah dan tidak lokek berkongsi maklumat dan info. Terima kasih Encik Aril.

  7. AZLI BIN ISHAK

    Terima kasih Aril.. terbaik lah tilam dan katilnya.. tidur pun lena..bangun pagi badan tak sakit 2 lagi..servis pun bagus.. cepat tepat ..MMG terbaik berurusan dengan encik Aril.. terima kasih sekali lagiπŸ‘

  8. DrAzah

    alhamdulillah empuk dan tidur lena. terima kasih Aril. agent yg supportif

  9. Mohd Hakimi Asyraf

    Terima kasih di atas service terbaik dari Aril..memberikn penerangan yg sgt jelas.. katil + tilam yg sgt selesa, tak lupa juga free gift yg menarik..terbaik Aril & Coway di atas produk serta perkhidmatan yg memuaskan hati pelanggan..terima kasih Aril..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  10. Diana

    Terima kasih aril.Mudah berurusan dengan beliau..Memang recommended sesiapa nak beli ngan aril.Tilam empuk katil cantik..terbaik aril.Terima kasih bagi hadiah dan bantu sy urusaan pembelian.

  11. Nor Afifi Binti Ishak

    Mudah berurusan dengan en aril, info yg lengkap dan sentiasa memberikan respon yg cepat dan berguna untuk customer membuat pilihan dengan tepat. Katil dan tilam yg sangat selesa dan hadiah percuma yang diberikan sangat menarik untuk kami sekeluarga. Terima kasih. High recommended to buy tilam coway ni.

  12. Mohamad Fazli

    Tilam dan katil cantik serta sgt selesa,terima kasih Aril & Coway atas service yang baik dan Cepat.

  13. Shah

    Tilam King size – soft.
    Tilam tebal.
    Selesa tidur. Nyenyak.
    Dapat 2 free gift – 2 memory pillow & threefold mattress. Saya suka sgt bantal ni. Taksakit bahu dan badan.
    Terima kasih Encik Aril beri perkhidmatan yang terbaik. Servis pantas, fast message respons. Selamat Maju Jaya Encil Aril πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  14. Safwan

    Tqsm aril…katil selamat sampai…sgt berpuas hati

  15. Roshaizan Hasni

    Tilam king soft yg sangat2 selesa,, service yg cepat,, sgt2 berpuas hati,, tq aril coway.

  16. Sri Melati bt Alwi

    Hebat coway, penghantaran cepat, penerangan dari agent jelas dan terbaik, wakil penghantar tilam pn trbaik dan mesra, terima kasih coway byk freegift yg sy dpt…sronok sgt…tilam amat selesa, tambahan pula ada service membersihkan tilam…tq coway dan agent coway terbaik en aril.

  17. Aini

    Servis yang pantas. Tilam yg sangat selesa ..tq aril coway

  18. Miss Nur

    Tq for the services. Good quality.

  19. Mohd Ibrahim

    tq aril. .tilam king yg sngat selesa. .servis pun cepat. .mmg berbaloi

  20. amir izuddin

    terbaik en aril, produk coway mmg terbaik. sy ambil katil + tilam + penyaman udara. mmg terbaikk. tq en aril
    tidur malam lena sampai ke pagi, di tambah pula dgn udara yg segar

  21. Nurul Kamisah munirah

    Lulus dengan pantas.. pemasangan pon cepat.. sangat recommends lah order barang coway dengan en.aril.. tilam selesa giler…. πŸ₯°πŸ₯° mmg xrugi korang order coway mattress dengan en.aril.. 5 star saya bagi..

  22. Suhail lukman

    Service dari seller terrrrbaikk… Fast response.. Tnye ape smua jawab.. After fill form trus masuk system.. Installer pun peramah n niceee.. Good job aril πŸ‘πŸ‘

  23. MARDANIS BINTI SARTONI

    Produk coway sangat puas hati..selesa sangat…service dari seller memang terbaik,penerangan tentang produk sangat jelas…penghantaran pun cepat…

  24. Ehram

    Bed set COWAY sangat selesa.. explaination seller pun clear.. installation service pun bagus.. memang puas hati.. TQ Aril for your assistance..πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

  25. Hazim Mustafa

    Aril was attentive to all my queries. Coway mattress was delivered as requested and satisfied with the product and offer given.

  26. Elle

    Service and consultation are verry good,bed is verry comfirtable

  27. Mus

    Services terbaik..terima kasih En. Aril…

  28. Rosnah Mohd

    Memang bagus sangat dan selesa. Saya tidur lena betul

  29. Pn. Hanis Q

    Dari dulu lagi Mmg percaya Jenama COWAY.. dri Air Hingga Ke penapis Udara, Kali ni Tilam pula,Mmg Best… Sy Dan kluarga Mmg pntingkn Keselesaan, so Coway Lah Pilihan Yg tepat ! Selamat Tinggal sakit sakit Badan ☺️

  30. Mohd Syahmi Bin Yacob

    tilam terbaik. besar dan selesa tidur. dapat sekali dengan dua bantal yg high qualiti juga. 5 star!

  31. shuhaidah binti mukhtar

    skrg dah x sakit badan dan gatal2 lagi.terima kasih coway kerana produk tilam dan katil anda adalah yg terbaik.terbaikkkk.

  32. mohd afizol bin mat refin

    Tq En. Aril, gud service and definitely will recommend to other friends.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!
WhatsApp chat