Penapis Air Kecil Coway | Coway Official
Sale!

Penapis Air KECIL

(63 customer reviews)

RM115.00RM77.00

Jenis Tapisan: Air Mineral
Kapasiti Tangki: 1.35 Liter
Suhu : 5 (Panas, Kurang Panas, Suam, Sejuk, Biasa)

Belian: RM3,590 / Sewabeli: R̶M̶1̶1̶5̶ RM88 Sebulan

Description


Penapis Air Kecil Coway adalah model terbaru digital dilengkapi 5 suhu pilihan iaitu panas, kurang panas, suam, sejuk dan biasa / suhu bilik. Kecil menggunakan teknologi pengaliran air secara ‘direct‘ dengan rekaan yang minimalis.

Kecil Coway ini sangat sesuai bagi keluarga kapasiti kecil hingga sederhana dan mempunyai ruang dapur yang agak terhad seperti di rumah teres, apartment dan kondominium. Saiznya yang kecil dan ringan amat penting untuk menjimatkan ruang!


Dan yang menariknya ialah pengguna Kecil akan dapat menikmati air suhu Biasa & Panas secara pantas dan terus dari air paip yang telah ditapis. Hanya air sejuk sahaja yang mempunyai simpanan tangki di dalamnya.

Penggunaan elektrik bagi model kecil ini adalah rendah berbanding model ‘tankless’ jenama lain.


Kecil mempunyai 5 tetapan suhu pilihan iaitu KOPI, TEH, SUSU BAYI, SEJUK dan BIASA. Jadi, anda boleh pilih mengikut tetapan yang anda inginkan dengan hanya sentuhan mudah.

Anda juga dapat memilih 4 tetapan isipadu air yang diinginkan iaitu 250, 500, 1000ml atau ‘Continuous’. Setiap had mempunyai fungsi bagi kegunaan seharian anda.

1 Cawan = 250mL (Sesuai untuk teh, kopi, susu bayi dan air untuk diminum)

2 Cawan = 500mL (Sesuai untuk buat kek dan memasak)

Periuk = 1000mL (Sesuai untuk isi air dalam botol dan jug)

‘Continuous’ = Pengeluaran Terus (Sesuai untuk mandikan bayi dan simpan air dalam bekas yang besar)


CIRI-CIRI HEBAT

  1. 5 Tetapan Suhu – Mempunyai 5 suhu air iaitu panas, kurang panas, suam, sejuk dan biasa / suhu bilik. Boleh pilih untuk kegunaan Kopi, Teh, Susu Bayi, Sejuk atau Biasa.
  2. Air Biasa & Panas ‘Direct’- Teknologi kadar pengaliran air secara terus tanpa tangki membolehkan anda ambil air suhu biasa sepantas 0 saat dan air suhu panas sepantas 3 saat pada bila-bila masa sahaja.
  3. Ultra slim design – Sangat slim dan ringan. Mudah untuk diisi di ruang yang sempit. Tiada masalah ruang.
  4. Hot Lock Button – Elak orang tua dan kanak-kanak tertekan air panas.

SPESIFIKASI

  1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa (Direct) | Sejuk 1.35 L | Panas (Direct)
  2. Dimensi (W x D x H): 180 x 440 x 422 mm
  3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.5 A | Heater 2230~2720 W
  4. Berat bersih: 10.0 kg
  5. Sistem tapisan:

8″ Core Filter Coway Nanotrap™
8″ Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)


Penapis air kecil mempunyai kelebihan dari saiz dan teknologinya iaitu menggunakan paparan digital dan anda dapat menikmati suhu air biasa dan panas tanpa had sepantas mungkin dengan hanya satu sentuhan!

Anda tak perlu tunggu lagi untuk air penuh dalam tangki malah anda boleh ambil air biasa secara terus pada bila-bila masa sahaja sepantas 0 saat dan air panas sepantas 3 saat.


Saiznya yang kecil selebar 7 inci akan menarik minat mereka yang inginkan konsep minimalis di ruang dapur.

Model kecil direka lanjutan daripada permintaan ramai rakyat Malaysia yang inginkan penapis air yang mempunyai rekaan slim, pengaliran air secara terus, paparan digital, mempunyai kawalan tetapan suhu & isipadu yang diinginkan, dan mereka mahukan air panas dengan sepantas mungkin!

63 reviews for Penapis Air KECIL

  1. Maznee Musa

    Sangat sesuai utk ruang rumah saya

  2. Sara

    Agent Aril Coway mmg terbaik! Servis sangat cepat. Explanation yang sgt clear dan senang faham. 👍🏼👍🏼

  3. Mohd zaki

    Coway kecil sgt terbaik. Jimat ruang dh mudh kegunaanya. En aril serta smua tenaga kerja coway amat responsive. Tq coway

  4. Noreen

    Coway “Kecil” sgt sesuai dengan ruang yg limited. Variety in the temperature selection is also some of the cool features, where u can select coffee/tea/baby milk for HOT, as well as the amount needed. I’m impressed with the one-touch button, interactive digital display and most importantly, the availability of child safety lock for HOT water.
    In overall, i am very satisfied with the product and the service provided by Aril.

  5. Roslina mamai

    Coway kecil ni memang terbaik buat keluarga sy..ia senang dan mudah digunakan pada bila bila masa…buat agen coway en.aril terima kasih yang tak terhingga kerana memperkenalkan sy dgn coway kecil ni…COWAY THE BEST

  6. Mahadi Bujang

    Servis terbaik dr Agen Coway En.Aril & the Team. segalanya pantas dan menepati citarasa pengguna . Tq Coway

  7. Sanbagavalli

    Product ini memang best ,lagi kecil dan tak ambil banyak ruang.Air panas untuk coffee memang panas tapi anak anak saya suka sangat minum baby milk.Air sejuk pun bagus memang sejuk sekali.memang. Bestlah product ini.Bagus untuk seisi keluarga .

  8. Nazmi

    Servis sangat pantas dengan ejen Aril. Terbaik. Kecil sangat bagus dan cukup untuk family saya.

  9. Roslan Anthony

    Terima kasih agen En. Aril kerana memberi servis yg terbaik dgn memberi penerangan yg jelas dan mesra pelanggan. Respon yg cepat dan jelas. Penapis air Coway Kecil jd pilihan saya dan sesuai utk kegunaan isi rumah saya. Trusted and recommended agent Coway. Thanks so much ya.

  10. mohd hafiz

    coway kecil terbaik
    service terbaik & tiptop oleh En Aril & team coway
    Good job & the best

  11. Rohana

    Terbaik en Aril.. Coway kecil sesuai utk family.. Sgt sempurna…. Terbaik lgi sekali utk coway..

  12. Yati

    Sepanjang berurusan dengan En Aril, sy amat berpuas hati dengan perkhidmatan dan respon pantas yg diberikan. Proses pemasangan juga cepat. Coway kecil juga sgt mudah digunakan. Mmg terbaik En Aril & team coway. Very recommended!

  13. pyan

    Selesai pemasangan coway Kecil.. servis yg bagus dari En. aril coway 👍👍👍

  14. Halimah bt Mohamad

    Kecil sangat sesuai untuk ruang yang terhad.. Sangat berbaloi..

  15. Ifni Fahmi

    Servis dari agent Aril mmg terbaik, mengambil masa hanya 3 hari untuk pasang, sangat berpuas hati.

    Coway, kalau boleh, bagi la lagi murah 🤭

    Penapis Air Coway “KECIL” sangat menjimatkan ruang

  16. Wan Kamaruzaman Muhammad

    Servis yang en Aril bagikan memang terbaik dan pantas, mudah berurusan dan mesra.

    Lancar dari mula hari pertama pendaftaran, pemasangan Air Coway KECIL di rumah saya.

    Dari segi produk, sangat berpuas hati dengan unit ini sebab mudah untuk dipakai, jimat ruang dan cara pemasangan pun mudah, kalau dah pindah rumah nanti boleh saja pasang sendiri 🙂 .

    Saya bagi 5 bintang.

    Terima kasih en Aril dan Coway.

  17. Zafirah

    Satisfactory product with good installment from Coway team (Agent Aril) even till late evening! Good luck for your future En. Aril.. Terima kasih

  18. Jaja

    Best service from Aril Coway! Process dari enquiry > order > installation sangat mudah dan pantas. Coway Kecil sangat jimat space dan ada function secukupnya. Thank you again Aril for the great service 👍🏼

  19. SHAHRIDAN BIN NAFIE

    Terima Kasih Aril…proses permohonan dan pemasangan cepat dan pantas serta mudah…..maklumat yg disampaikan pada pelanggan juga terbaik….terima kasih pada Juruteknik Pemasangan yg cekap dan pantas ….diharapkan mutu perkhimatan terbaik ini diterus untuk khimat service bulanan juga…… TERBAIK

  20. NOOR SHAHUMI A. SHAHAR

    Servis yg cepat & efisien. Penerangan yg sgt jelas dan memuaskan. Produk yg sgt praktikal dgn keperluan masa kini. Sng digunakan krn byk pilihan. Sgt sesuai utk semua peringkat umur. Harga yg berbaloi. Tqvm Coway 👍👍👍

  21. Saufee

    Saiz yang sungguh kecil. Sesuai untuk konsep rumah moden di mana semua ruang digunakan sepenuhnya.

  22. Kamsiah Ismail

    Penerangan yang jelas dan proses pendaftaran tiptop dari en Aril Coway pantas.
    Customer service Coway
    terbaik.
    Proses pemasangan terbaik cepat.
    Penapis airnya kecil jimat ruang
    Quality air sangat baik
    Dah tentunya harga Mampu milik.
    TERBAIK COWAY

  23. Nurul Akma bt Zaikemi

    Coway kecil terbaik sangat, terima kasih pada Aril yang bagi penerangan sangat baik pada kami..memang memudahkan sangat untuk kami sekeluarga dapat bekalan air yang bersih..terbaaik..puas hati dan sangat recommended pada siapa2 yang nak pasang penapis air Kecil ni.

  24. Azrina mat isa

    Produk yang terbaik yang dicari sekarang sudah dimiliki terimakasih aril n coway beri servis terbaik

  25. Azmin Faizul

    Saya WhatsApp untuk bertanya. Aril jawab dengan info yang jelas. Saya confirm order. Team coway pasang dalam 15 minit saja. Penapis Coway sesuai dengan ruang yang ada. Tidak ragu-ragu dengan kualiti air coway ni.

  26. Muhamad syafiq

    Alhamdulullah terbaik

  27. Fauziah

    Sangat berpuashati. Produk kecil tanpa memakan banyak ruang tetapi berfungsi dengan sempurna. Proses pembeluan juga mudah dan cepat. Highly recommended.

  28. MUHAMMAD AMIRUDDIN BIN AHMAD

    The product bring happiness into my parents’ house. I am really thankful to Mr. Aril and Coway Team to assist in making my retrieval of this product to happened. Comes in robust and elegant design, the surrounding area of the kitchen emerge to be lively than before. Step to happiness is being taken.
    Thank you very much.

  29. Anizam bin ayob

    Terbaik coway x payah susah2 masak air buat susu anak..tq Mr aril suggest pakai coway KECIL..mmg terbaik 👍

  30. Nurul

    Senang & puas ati berurusan dengan aril….sejak ada coway kecil nie mudahkan keja saya…tak perlu nak masak air untuk anak sarapan.Tekan aje dah keluar air panas @ sejuk…tima kasih aril

  31. Siti Ramziah Basri

    Thank you utk service yg cepat dan sgt membantu dlm proses pembelian..sgt sesuai utk ruang yg kecil 👍🏼👍🏼

  32. SITI MUNIRAH BINTI JAUHARI

    Servis amat terbaik. Komunikasi yang ringkas dan padat. Pemasangan yang cepat.. Saya pilih penapis yang kecil untuk ibu saya, memandangkan hanya berdua di rumah. Dan sangat berbaloi dengan harga. Terima ksih memberi maklumat yang terbaik..

  33. Massithah khalib

    Sangat berpuas hati, saiz yg kecil dan menjimatkan ruang . Service yg baik dr team agent Airil

  34. Fahada

    Easy to use.. Ada pelbagai suhu boleh pilih.. Tekan ja tak perlu pegang cup pun.. Best !

  35. Muhammad

    Sangat sesuai dipasang di dapur rumah saya yang agak terhad. Agen Aril sangat membantu dan terima kasih kepada team Coway yang sangat komited!

  36. Roslan bin Abdul malek

    Sangat terbaik tanpa memerlukan ruang yang besar..dan pelbagai 5 jenis suhu air

  37. Azrol

    Service terbaik dari En Aril agen coway yang sangat mudah berurusan dan boleh dipercayai. Semua pertanyaan di balas dgn pantas dan di jawab dengan baik. Walaupon order melalui whatsapp jer, tak smpai berapa hari dh siap pasang. Mmg sangat trusted dan pantas. Insha Allah semoga terus success

  38. Fathin Afina

    Servis Ejen Aril sangat pantas. Kurang daripada seminggu, penapis air Coway, model Kecil dah dipasang. Unit yang sangat menjimatkan ruang dan masa. Pelbagai suhu air yang bersesuaian mengikut kehendak pengguna. Terima kasih Ejen Aril. Terima kasih Coway 👍

  39. Nor Rehan Sulaiman

    Sangat sesuai sebab jimat ruang .Tambahan pula sangat senang digunakan.Agent Aril sentiasa bagi kerjasama yang baik.Terima kasih team Coway..

  40. Norzalina Bt Zan

    Servis ajen Aril sangat pantas.Pemasangan siap kurang dari seminggu dan cepat. Model yang kecil menjimatkan ruang dan memberikan perkhidmatan 5 jenis suhu air. Terima kasih kepada ajen Aril Dan team Coway.

  41. Aisyah

    Kemas, memudah kn kje sharian sy.. Tq cik aril

  42. Hazayiad

    Sangat kecil dan menjimatkan ruang dapur saya. Terima kasih pemasangan juga sgt cepat. 👍👍👍

  43. Wan Norfaizah W Hashim

    Sangat senang berurusan dgn agent Aril. Servis pun cepat & tepat. Dalam 2 hari dh ada agent datang untuk buat installation. Penapis air kecil ni design dia memang lawa. Moder, compact & slim. Tak pakai byk space. Sangat puashati. Thanks agent Aril.

  44. Atikah

    Dpt contact Aril drpd google je. Mmg tgh cari penapis air untuk rumah sewa baru. Jadi contact Aril terus dptkan quotation. Penerangan jelas dan servis laju. Terbaikk Aril! Xperlu jumpa semua deal melalui whatsapp dah settle. Pemasangan pon kemas dan cepat. Puas hati.

  45. ija

    servis terbaik👍🏻proses pemasangan cepat dan maklumat jelas . produk sesuai untuk ruang dapur yg kecil ttp untuk suhu panas memerlukan elektrik yg tinggi.setakat ni jarang guna air panas so ok je 🙂

  46. Tunzi Binti Mohd Riduan

    Google je pasti jumpa Encil Aril ni, ejen Coway yg senang berurusan walaupun tgh mlm bertanya soalan akan dilayan juga. Jujur dan penyabar ejen ni. Penerangan yg sgt jelas dan senang faham. Technician Coway Encik Rozian pula peramah dan pakar dlm
    pemasangan dan helpful. Trusted n recommended agent Coway. Penapis air kecil Coway pulak jimat duit, masa, tenaga dan ruang. Produk yg selamat digunakan dan menepati citarasa pengguna. Memang puas hati. Saya syorkan Encik Aril n team Coway yg lain diberi Anugerah Perkhidmatan Cemerlang atas servis terbaikkkk mereka yg begitu pantas sekali. Terima kasih kpd pihak Coway atas kerjasama yg diberikan.

  47. Farha Abdul Mutalib

    T. kasih Encik Aril atas perkhidmatan yang cekap dan pantas. Sgt berpuashati dgn servis Coway.

  48. yazid92

    Terima kasih atas perkhidmatan coway yg disediakan oleh Mr.Aril.. sangat mudah dan cepat proses nya 👍👍👍

  49. Afiq Amin

    Servis yang profesional daripada en.Aril; penerangan yang jelas dan follow up dengan pelanggan.

    Produk yang mantap dari Coway; design yang menjimatkan ruang dan nampak moden.

  50. Nazmi

    Cepat, laju. Aril share info dan memberi maklumat secukupnya.

  51. ZAMRI BIN BHARE

    Terima kasih En Aril.Produk terbaik,servis yang pantas.Penapis air terbaru yang kecil sangat sesuai dan menjimatkan ruang.

  52. Nurul Ain Binti Azhari

    Coway penapis air kecil sangat2 berguna terutamanya untuk isteri dan ibu yang bekerja seperti saya. Ia memudahkan saya untuk membuat susu anak dan apabila ada tetamu yang datang ia memudahkan saya untuk membuat air.

  53. muhammad iqbal azri

    memang terbaik . sesuai bagi yg gemar air kosong . service cepat semua . pemasangan yang teratur . banyak memberi kesenangan kepada pengguna .

  54. Ammera

    Very fast reply and attentive to every question. Questions were answered very clearly.

  55. Zieee

    Servis terbaik! Terima kasih En Aril share info yg bagus dan memudahkan sy utk membuat pilihan. Permohonan yg cepat dan pemasangan segera. Trusted and recommended agent 👍🏻

  56. Faris

    Servis terbaik yang diberikan dari En. Aril. Produk ‘Kecil’ dipasang hanya dengan menunggu 3 hari sahaja selepas pendaftaran. Pantas! Penapis air ni sangat sesuai untuk semua peringkat umur, dan senang untuk dipakai. Terima kasih Coway!

  57. Nabilah Johari

    Service terbaik!!! pemasangan n urusan sngt cepat.. sngt² senang berurusan dgn En. Aril.. trusted n recommended 👍👍👍

  58. Noor Azli Baharudin

    Terbaik model 77 ni. Kecil dan siap fungsi yang mudah untuk digunakan. Urusan dengan ejen aril (bukan ejen ali tau 🤭) pun cukup mudah. Dengan whatsapp je dah dapat apa yang dikehendakki.

    Alhamdulillah

  59. Izzati yusopp

    Terbaikkkkkk.. Fast respond and excellent service from seller. Thanks en. Aril.. I got what i want.. Thanks cowayy👍👍.. Super duper excellent 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 recommended

  60. Adeep

    Serbis laju , pemasangan mantap . Paling best ada hadiah lagi … 👍👍👍👍

  61. kevin audigier c

    terbaik dari coway! excellent customer service dri En. ARIL yg sgt2 membantu dri awal hingga siap pemasangan. tqvm!
    sy sd!.. anda bila lagi?

  62. Ayunni

    Servis terbaik dari agen coway aril..pemasangan yg cepat walaupun di kampung..penapis coway yang compact sesuai untuk rumah saya..

  63. Siti Norfahana binti Ishak

    Terbaik coway kecil ni, memudahkan urusan seharian. Nak buat susu anak pun senang. 1 minit siap.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

error:
DISKAUN RM200 + PERCUMA PEMASANGAN!
WhatsApp chat