Coway Tawar Penapis Udara Lombok Serendah RM94 Berikutan Covid-19
promosi-covid-19-lombok-2-coway

Baru-baru ini negara kita Malaysia dikejutkan dengan penyebaran wabak Covid-19 (Coronavirus) dari negara luar. Wabak yang diisytiharkan pandemik oleh WHO ini menjurus kepada peningkatan kes setiap hari. Hampir seluruh dunia telah dijangkiti oleh virus ini. Pada masa kini, Malaysia bakal hadapi tempoh kritikal dimana gelombang kedua akan bermula April ini.

Korang boleh lihat secara langsung jumlah kes diseluruh dunia yang sentiasa dikemaskini setiap hari di Worldometers.

Kita tidak tahu sampai bilakah wabak ini akan berakhir. Jadi, syarikat Coway Malaysia sendiri menyokong usaha kerajaan untuk memastikan rakyat malaysia “duduk di rumah” dan beri kerjasama penuh kepada tenaga kerja barisan hadapan.

Selaras dengan visi Coway sendiri sebagai Syarikat Penjagaan Hayat untuk membantu dunia menjadi lebih baik, bersih dan selamat diduduki, pihak Coway menderma sebanyak 100,000 keping face mask kepada tenaga kerja polis yang merisikokan nyawa mereka untuk melindungi negara kita dalam tempoh yang mencabar ini.

Coway juga menyeru rakyat Malaysia untuk memakai face mask dalam membantu mengurangkan kesan Covid-19 disamping mengamalkan kebersihan diri, jaga jarak sosial dan mempunyai sikap bertanggungjawab mampu menyelamatkan nyawa diri dan orang disekeliling.

Coway  Malaysia juga menderma sebanyak 10,000 face mask dan hand sanitizer kepada pengguna GrabFood baru-baru ini. Ini menyokong seruan kerajaan untuk memastikan rakyat Malaysia duduk di rumah.

Pihak media Astro Awani juga selaku barisan hadapan untuk memberikan berita yang disahkan kepada semua rakyat Malaysia juga menerima sumbangan penapis air dan udara daripada coway. Harapan agar semua barisan hadapan dapat menikmati air bersih dan udara segar, dan apa yang lebih penting, selalu tetap bertenaga dan sihat!

Tidak lupa juga kepada barisan paling hadapan sekali iaitu warga KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), yang merisikokan diri mereka untuk menyelamatkan nyawa dan coway sangat menghargai kerja dan keringat korang dalam memerangi wabak covid-19 ini.

Coway menyumbangkan 300 penapis udara ke hospital-hospital di seluruh negara supaya doktor, jururawat, ahli farmasi dan pesakit dapat menghirup udara bersih yang bebas daripada bakteria.

Tahukah korang yang tahap kualiti udara di rumah yang teruk boleh mendatangkan simptom seperti sakit kepala, keletihan, keradangan pada mata, tekak dan paru-paru? Pernah rasa tak?

Satu cara nak pastikan udara bersih kat rumah korang adalah dengan mempunyai pengudaraan yang baik beserta sistem penapis udara yang berkesan.

Coway ambil peduli tentang kita semua dan mahukan korang kekal sihat, menghirup udara yang segar dan dapat mengelak daripada segala bakteria dan virus dengan penapis udara coway.

Oleh sebab itu Coway Malaysia baru sahaja melancarkan promosi penapis udara Lombok 2 serendah RM94 (R̶M̶1̶0̶4̶) sahaja sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) iaitu bermula sekarang hingga 14 April ini!

promosi-lombok-2-covid-19

penapis udara lombok 2 coway

Apa yang korang akan dapat?

 • Jimat sehingga RM800 (Diskaun RM10 Bulanan)
 • PERCUMA servis dan waranti produk selama 5 tahun
 • PERCUMA 10 keping face mask
 • PERCUMA servis perkhidmatan penjagaan tilam dari Coway

percuma facemask lombok 2

Kenapa coway pilih penapis udara Lombok 2? Model ini adalah yang paling lengkap fungsinya berbanding penapis udara coway yang lain. Antara fungsi yang tiada pada model lain adalah RBD plasma filter yang boleh mematikan VIRUS yang berlegar di udara!

6 jenis penapis udara lombok 2 coway

Jom lihat beberapa kelebihan yang ada pada Lombok 2 ini.

 1. Sangat berkesan menyedut habuk-habuk halus & kasar yang berterbangan di ruang udara.
 2. Sangat berkesan memerangkap bulu-bulu haiwan peliharaan yang berterbangan di ruang udara dalam rumah kita.
 3. Mampu menyerap asap rokok, asap disebabkan oleh jerebu, gas-gas, virus, kuman, bakteria, serta bau-bauan yang tidak menyenangkan.
 4. Mempunyai ‘indicator light’ untuk mengesan kualiti udara di persekitaran.
 5. Mempunyai keluasan liputan mencecah sehingga 1600 kaki persegi.
 6. Ion berkelompok asli.
 7. Mempunyai RBD plasma & juga pemangkin antibakteria sistem penapisan meningkatkan kuasa pengoksidaan dan pensterilan.
 8. Menguraikan gas berbahaya dan virus (H1N1, Influenza).

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan harga promosi penapis udara Lombok 2 Coway ini serendah RM94 sepanjang tempoh PKP, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link wasap ini.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!