kelebihan lombok 2 coway

Penapis udara Lombok 2 Coway adalah antara penapis udara yang paling laris. Mempunyai kelebihan penapis RBD Plasma yang mampu membunuh kuman dan bakteria serta menyahaktif virus dengan lebih berkesan.

Harga promosi Lombok 2 Coway sekarang adalah RM94 R̶M̶1̶0̶4̶ sebulan selama 5 tahun. Servis dan waranti percuma sepanjang kontrak.

Anda jimat sehingga RM800! Bagi belian tunai pula ialah hanya RM3,110 sahaja.

Berminat? Klik link ni untuk wasap dan dapatkan harga promosi sekarang juga.

promosi lombok 2 rm94

Kelebihan Lombok 2 Coway adalah mempunyai 6 lapisan penapis yang mampu menapis udara kotor, menyedut habuk debu, bau asap, bau busuk hapak, bulu halus binatang peliharaan dan membunuh bakteria serta virus di kediaman rumah anda.

kelebihan lombok 2 coway

Baru-baru ini negara Malaysia dikejutkan dengan simptom wabak COVID-19 yang merupakan wabak pandemik diisytiharkan oleh WHO (World Health Organization). Wabak ini mula menular dengan ganas diseluruh negara dan bilangan penghidap sehingga kini menunjukkan peningkatan drastik.

Kini lebih 1 juta manusia telah dijangkiti oleh wabak ini diseluruh dunia. Virus ini tidak mengira usia umur. Dari orang muda termasuk bayi hingga tua semuanya berisiko terkena jangkitan ini. Dan sudah pun ada kes bayi pertama di Malaysia yang terkena jangkitan ini!

covid-19-malaysia

ketua pengarah kesihatan malaysia

Sebelum timbulnya COVID-19 ini, Malaysia menerima kes penularan wabak influenza A di Malaysia dimana banyak sekolah telah ditutup di beberapa negeri antaranya Pulau Pinang dan selangor.

Hospital dan klinik swasta pun penuh dengan pesakit yang demam tak surut-surut akibat virus influenza A. Hinggakan mereka tak mempunyai bekalan ubat yang mencukupi.

 

Jadi berjaga-jaga kepada golongan yang mudah diserang virus ini iaitu kanak-kanak, warga tua, wanita mengandung dan mereka yang mempunyai penyakit kronik.

Tahukah anda, kesemua penapis udara coway sekarang ini dilengkapi dengan HEPA Filter.

anti flu hepa filter lombok 2 coway

Waktu inilah anti-flu (hepa filter) berfungsi sebagai anti influenza yang boleh membunuh 99.9% virus Influenza H1N1.

Bukan itu sahaja, anak-anak yang mempunyai asma, alahan pada kulit gatal, enzema pun terima kebaikan dari penapis Lombok 2 ini.

Kebanyakan klinik dan hospital sama ada kerajaan atau swasta banyak menggunakan penapis udara Lombok 2 ini ditempat mereka.

Ahli profesional iaitu doktor sendiri sangat menyarankan penapis udara yang mempunyai HEPA filter ini untuk memastikan udara bersih dari sebarang kuman / virus di pejabat mahupun di rumah.

FUNGSI

6 JENIS PENAPIS

6 jenis penapis udara lombok 2 coway

  1. Pre-filter – Menyedut habuk, rambut manusia, bulu haiwan peliharaan.
  2. Legionella Filter – Menyingkirkan Legionella, Staphylococcus, Aureus dan bakteria lain.
  3. HEPA Filter – Menghapuskan asap rokok, habuk mikro, bakteria, virus dan kuman.
  4. RBD Plasma Filter – Menyingkirkan kulat dan kuman seperti E.Coli, Influenza H1N1. Membantu menyahaktif virus dan bakteria yang disebarkan melalui udara.
  5. Antibacterial Catalysis Filter – Menghapuskan gas berbahaya.
  6. AC Deodorisation Filter – Menghilangkan bau busuk, rokok dan pencemar udara yang lain.

Banyak kan kelebihan yang ada pada setiap penapis udara ni. Boleh dikatakan Lombok 2 mempunyai fungsi lengkap pada sebuah penapis udara yang berkualiti.

IONIZER SYSTEM

Sistem ionizer yang ada pada Lombok 2 ini akan menghasilkan “negative ion” bertujuan untuk seimbangkan ion yang berada di ruang udara sekaligus menyebabkan pengguna merasa lebih relaks, nyaman macam duduk dalam suasana hutan.

negatif ion penapis udara lombok 2 coway

Ionizer juga akan berterbangan dan akan memerangkap bakteria dan habuk-habuk halus di udara. Ia akan mengurangkan kulat, debunga, bau hapak, bau asap rokok dan habuk.

Sistem ini hanya ada pada Lombok 2 sahaja. Jadi rugilah tak ambil model ini kan.

RBD PLASMA SYSTEM

RBD Plasma ini berfungsi untuk membunuh kuman dan bakteria serta menyahaktif virus dengan lebih berkesan.

rbd plasma penapis udara lombok 2 coway

Semua kuman dan bakteria akan mati atau dinyahaktifkan semasa melalui penapis ini.

Anda takut anak-anak mudah diserang virus mahupun kuman yang berlegar di udara yang tercemar? Ambil lah penapis udara Lombok 2 ni. Gerenti kesihatan anak-anak akan semakin baik.

POLLUTION INDICATOR

Lombok 2 dilengkapi “pollution indicator” atau indikator pencemaran untuk mengetahui tahap kualiti ruang udara di rumah berdasarkan warna di panel hadapan.

indikator kualiti udara lombok 2 coway

Setiap warna mempunyai status keadaan pencemaran yang tersendiri.

BLUE = CLEAN (baik)

PURPLE = LOW (kurang baik)

PINK = MEDIUM (sederhana)

RED = HIGH (teruk)

Segalanya mudah untuk menilai tahap kualiti udara di kediaman anda. Kalau dah kerap teruk tu, mesti penuh segala benda dalam Lombok 2 semasa servis nanti.

ECO MODE

Setiap penapis udara coway sekarang ni dilengkapi dengan eco mode atau power saving mode. Teknologi semakin canggih dan semua akan dapat menikmati kos elektrik yang rendah.

Cara “eco mode” menjimatkan elektrik adalah dengan cara 10 minit akan bekerja, selepas 10 minit, Lombok 2 akan dinyahaktifkan selama 30 minit.

MEMBUNUH KUMAN & BAKTERIA

Lombok 2 sangat sesuai bagi keluarga yang ada anak kecil yang ada asma atau masalah pernafasan dan mudah dijangkiti disebabkan pencemaran udara.

bulu kucing disedut penapis udara lombok 2 coway

Bukan itu sahaja. Bagi pencinta kucing gebu gebas, sudah semestinya bulu kucing pun meriah kan. Lombok 2 adalah jawapan untuk tolong anda sedut bulu kucing dalam persekitaran rumah dan meneutralkan bau kucing dalam udara.

Jom kita lihat apa kata mereka selepas menggunakan penapis udara Lombok 2 ini. Apakah perubahan besar yang mereka dapat?

TESTIMONI

 

 

 

perbezaan sebelum selepas guna lombok 2 coway

Inilah keadaan sebelum dan selepas menggunakan Lombok 2 Coway, segala habuk debu bulu semua disedut.

testimoni penapis udara lombok 2 coway 1

testimoni penapis udara lombok 2 coway 2

testimoni penapis udara lombok 2 coway 3

testimoni penapis udara lombok 2 coway 4

testimoni penapis udara lombok 2 coway 5

testimoni penapis udara lombok 2 coway 7

testimoni penapis udara lombok 2 coway 8

testimoni penapis udara lombok 2 coway 11

testimoni penapis udara lombok 2 coway 12

testimoni penapis udara lombok 2 coway 13

testimoni penapis udara lombok 2 coway 14

testimoni penapis udara lombok 2 coway 15

Ini baru sedikit sahaja perkongsian ikhlas dari pengguna coway yang sangat berpuas hati selepas menggunakan penapis udara Lombok 2 coway.

Majoriti dari mereka mengalami masalah selalu bersin, asma, selesema, batuk, sinus, alahan udara kotor dan juga pening dengan bulu kucing yang merata berterbangan.

Tidak kurang juga masalah habuk dan debu yang penuh mengisi ruang rumah dapat dikurangkan dengan penggunaan lombok ini.

Sudah tentu ramai lagi yang mengalami nasib yang sama. Kehidupan mereka telah berubah sama sekali selepas menggunakan Lombok 2.

Penapis udara Lombok 2 adalah pilihan paling popular dan merupakan penapis udara pilihan rakyat Malaysia. Faktanya ialah lebih 800 ribu rakyat Malaysia yang telah menggunakan Lombok 2 ini di seluruh negara!

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan HARGA PROMOSI penapis udara Lombok 2 Coway ini serendah RM94 bulanan, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link wasap ini.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!
WhatsApp chat