Penapis Air VILLAEM 2

(23 customer reviews)

RM120.00

Jenis Tapisan: Air Reverse Osmosis (RO)
Kapasiti Tangki: 11.3 Liter
Suhu : 4 (Panas, Suam, Sejuk, Biasa)

Belian: RM3,900 / Sewabeli: RM120 Sebulan

Description


Penapis Air Villaem 2 Coway merupakan model baru popular pilihan ramai yang satu-satunya mempunyai 4 suhu pilihan iaitu panas, sejuk, suhu bilik dan suam (boleh laras ikut kemahuan).

Model ini adalah versi terbaru Villaem (versi lama) dimana rekaannya menarik dan minimalis. Menggunakan kombinasi warna putih & kelabu supaya menampakkan ia elegan dan diminati ramai.

Villaem 2 Coway memudahkan ibu-ibu dan para isteri menyediakan air sejuk atau panas dalam masa 5 saat! Dan model ini menggunakan tapisan air RO yang sememangnya 99% bersih dan diiktiraf Badan Kesihatan Dunia.

Selepas ini, tiada alasan lagi untuk tidak membuat air minuman dan tiada lagi susu yang terlebih panas khas untuk si manja anda. Senang kan.


CIRI-CIRI HEBAT

  1. Butang pelaras air dari HOT to WARM – air akan keluar mengikut suhu yang diinginkan dilaras.
  2. Butang pelaras air dari COLD to ROOM – air akan keluar mengikut suhu yang dilaras.
  3. User-Friendly Knob – hanya guna 2 jari sahaja dan mudah pusing dengan senang hati disebabkan saiznya yang besar. Sesiapa sahaja boleh menggunakannya tanpa masalah.
  4. Eco Mode – pemanas akan beroperasi dalam penggunaan tenaga yang rendah secara tak langsung menjimatkan elektrik.
  5. 4 jenis suhu air iaitu sejuk, panas, suam & biasa. Sangat sesuai untuk seisi keluarga terutama yang ada anak kecil untuk buat susu mereka.
  6. RO Filtration System – menggunakan tapisan air tulen yang paling bersih dan selamat untuk diminum.
  7. Anti Bacteria dalam tangki – memastikan air dalam tangki ada perlindungan daripada pembiakan bakteria ataupun mikrorganisma.
  8. Light Sensor – mengesan persekitaran gelap atau ada cahaya.
  9. Mood Light – apabila light sensor mengesan cahaya gelap, lampu mood akan menyala dan memudahkan pengambilan air dalam keadaan kurang cahaya atau gelap.
  10. Child Safety Lock Button – air panas & suam hanya akan keluar apabila butang ditekan. Selamat untuk kanak-kanak.

SPESIFIKASI

  1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa 6.4 L | Sejuk 3.7 L | Panas 1.2 L
  2. Dimensi (W x D x H): 340 x 523 x 518 mm
  3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.7 A | Heater 270~320 W
  4. Berat bersih: 20.2 kg
  5. Sistem tapisan:

11″ Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
11″ Reverse Osmosis Membrane
11″ Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Antibacterial


Penapis air villaem 2 mempunyai kelebihan menggunakan teknologi RO (reverse osmosis) tapisan air tulen dan mempunyai tambahan suhu air suam untuk memudahkan bancuh susu bayi sepantas 3 saat.

23 reviews for Penapis Air VILLAEM 2

  1. Saowanee sae chua

    Urusan cepat,agent follow baik

  2. mohd khalis

    Urusan cepat, agent beri penjelasan senang di fahami, layan dengan bagus, terbaik kepada Encik aril.

  3. Hajar Azmiel

    Urusan cepat serta penjelasan produk amat memuaskan..mmg terbaik..

  4. ZULKIFLE BIN IDRIS

    Pengurusan cepat, pantas agen memberi maklumat tepat.

  5. Nasrul Hisyam

    Khidmat terbaik, mesra dan cepat. Kualiti produk memang terbaik. Terima kasih

  6. Adnan b.abd ghani

    Coway adalah produk yg hebat. Perkhidmatan yg diberikan sgt memuaskan..segala penjelasan dari staf pemasangan sgt jelas..tmksh coway..terbaikkk..

  7. Yusnita binti abidin

    Respon yg pantas. Info yg bagus drpd agen. Terima kasih coway

  8. Sharifah Rha

    Fast respond dan information yang jelas telah diberikan. Terima kasih Coway!

  9. Suriana Sahari

    So far so good..
    Setting, respond sume cepat

  10. Nur Saiful Fitri Bin Samsulnzli

    Senang berurusan bersama Encik Aril. Service yang pantas dan sangat mudah. Customer service terbaik dan produk yang sangat mudah digunakan👍🏻 very recommended

  11. Hamsalekha

    The service is fast and reliable. Mr Aril’s approach is friendly and informative as well.

  12. Norfazlina fauzi

    Pemasangan yg pantas.. Sng berurusan dgn Aril..info yg diberi dgn cpt dan lengkap.. Sng nk guna produk coway (villaem) , ank2 pom suka.. Tekan2 saje trus kua air.. Easy to use for mykids😊 tq..

  13. Mohd Ashraf

    Segala urusan hingga ke pemasangan berjalan lancar tanpa sebarang masalah , layanan dan khidmat memang terbaik 👍👍, kerja pemasangan sangat laju dan professional , keterangan mengenai produk juga sangat jelas..senang berurusan bersama en.Aril.(TERIMA KASIH COWAY ♥️)

  14. Sarina

    Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan dari pihak En. Aril. Pemasangan yang cepat dan servis yang terbaik. Terima kasih banyak2 kerana Coway memudahkan hidup kami.

  15. Tuan Rohimah Bt Tuan Muda

    Perkhimatan yang diberi kan sangat memuaskan, produk yang mudah digunakan, tq aril

  16. Wan Zulkifli Wan Ismail

    Servis pemasangan memang tiptop. Sangat kemas dan teratur. Tapi yang paling penting, rasa air tu memang sedap lain macam. Tak macam penapis air lain. Nak guna pon senang. Tak payah tunggu lama-lama dah kalau nak air panas ke, suam ke, sejuk ke. Terbaik Coway.

  17. Radzliyana

    Respon pantas, tindakan pemasangan yang segera, perkhidmatan mesra pelanggan. Terima kasih Aril dan Coway 👍🏻

  18. Shazwan

    Penerangan produk yg jelas, servis yg baik oleh en aril. Recommended. Pemasangan cepat dan terbaik. Tqvm en aril

  19. Nina Osman

    Villaem not bad. 4 functions dia sangat memudahkan kami satu family.

  20. Rosliza Rosly

    respon pantas, pemasagan yg cepat!! Servis yg sangat2 baek dari cik Aril & coway…tq 🥰🥰🥰

  21. Muhammad Suhaimi

    Mudah berusan dgn en Aril. Penerangan jelas yg menguntungkan saya. Urusan tempahan online sehingga pemasangan sangat cepat. Recommended to deal with en Aril & coway

  22. Hidayah Noor

    Senang berurusan, cepat & pantas, friendly… pemasangan pun on time, mengikut tarikh yg diberitahu… Tq!

  23. Maria

    Good product, good service. Highly recommended

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

error:
DISKAUN RM200 + PERCUMA PEMASANGAN!
WhatsApp chat