kelebihan coway villaem 2

Penapis air Coway Villaem 2 dengan versi terkini yang lebih elegan dan moden. Model ini antara model popular yang menerima tempahan ramai setiap hari!

Harga promosi Coway Villaem 2 sekarang adalah RM120 sebulan dan belian tunai RM3,900.

Kelebihan Coway Villaem 2 mempunyai 4 suhu air iaitu panas, sejuk, biasa dan SUAM. Model ini sahaja yang lebih menjimatkan untuk anda memiliki air suam berbanding model Ombak yang boleh laras suhu dari 40-90 darjah celcius.

penapis air coway villaem 2

Villaem 2 mempunyai tangki hampir 2 kali ganda berbanding Neo iaitu berkapasiti 11.3 Liter sekaligus boleh tampung hingga hampir 10 orang isi rumah.

FUNGSI

4 JENIS SUHU

  1. Air PANAS menjimatkan masa di dapur. Tak perlu lagi guna cerek atau heater untuk masak air. Jimat gas dapur rumah. Sekaligus memudahkan nak masak maggi, bancuh kopi, nescafe, teh dan lain-lain dengan pantas.
  2. Air SEJUK dapat melegakan tekak yang kehausan lagi-lagi bila balik dari kerja. Anak-anak pun suka. Sambil rehat pun boleh minum air sejuk. Tak perlu berpenat lagi nak sejukkan air di dalam peti ais.
  3. Air SUHU BILIK adalah air yang sudah ditapis dengan tapisan RO (reverse osmosis). Air ditapis 99.99% bersih kerana membrannya sehalus 0.0001 micron. Oleh kerana kehalusan membrannya, kesemua bendasing seperti karat, ion besi dan juga mineral dalam air disingkirkan. Jadi, setiap hari anda dan keluarga meminum air yang sihat dan selamat untuk tubuh badan!
  4. Air SUAM ini kebiasannya digunakan untuk bancuh susu bayi. Kerja si ibu atau isteri menjadi mudah hanya memerlukan 5 saat untuk siapkan susu bayi ini. Tak perlu lagi nak campur air panas dan air sejuk untuk buat air suam. Wajib bagi anda yang mempunyai anak kecil atau bayi.

4 suhu coway villaem 2

Keperluan air di rumah anda akan rasa sangat lengkap bila ada 4 suhu ini. Semuanya tersedia 24 jam!

Tak perlu pening kepala lagi air tak bersih la, tak sejuk la, tak panas la, lambat buat susu la dan macam-macam lagi. Tekan-tekan je siap dah!

mudah bancuh susu bayi guna coway villaem 2

REKA BENTUK KEMAS & MINIMALIS

Villaem 2 mempunyai reka bentuk yang lebih kemas dan minimalis berbanding versi lama Villaem. Anda boleh lihat perbezaan reka bentuk antara 2 model ini.

coway villaem vs villaem 2

Jelas! versi baru nampak moden dan elegan dengan kombinasi warna putih dan kelabu berbanding versi lama hanya warna putih sahaja.

Jika anda lihat bahagian hadapan bawah, reka bentuk versi baru melengkung ke dalam. Ini akan memudahkan pengguna untuk mengisi air khusus yang menggunakan botol air dan gelas. Lebih muat dan selesa!

Bagi paparan untuk ketahui suhu & paras air dalam tangki, reka bentuk model baru kini dalam bentuk “4 DOT LED”. Sekaligus memudahkan bacaan tahap air.

4 dot led display coway villaem 2

Kepada pengguna yang sedang menggunakan versi lama, anda juga berpeluang untuk menukar versi baru ini sekiranya versi lama anda telah capai minima kontrak 3 tahun.

USER-FRIENDLY KNOB

Lihat pada tombol pelaras suhu Villaem 2 nampak lebih besar dari versi lama. Sekaligus memudahkan pengguna memusing guna 2 jari sahaja dengan mudah. Sesiapa sahaja boleh guna dengan senang hati.

tombol pelaras mesra pengguna coway villaem 2

MOOD LIGHT

“Mood Light” merupakan ciri premium yang hanya ada pada model penapis air coway tertentu sahaja. Villaem 2 dilengkapi dengan fungsi mewah ini.

fungsi mood lamp coway villaem 2

Lampu suasana ini berfungsi apabila sensor cahaya pada Villaem 2 mengesan cahaya gelap, lampu ni akan menyala.

Ini memudahkan pengguna mengambil air dalam keadaan persekitaran yang kurang cahaya atau gelap terutama pada waktu malam.

POWER SAVING MODE

Semua penapis air coway sekarang ni dilengkapi dengan “power saving mode” termasuk Villaem 2. Ada light sensor yang mengesan cahaya gelap dan menukarkan mesin kepada “energy saving” seterusnya menjimatkan tenaga elektrik.

Jangan risau, bil rumah takkan melambung tinggi. Anggaran Rm6-8 sahaja sebulan walaupun dibuka selama 24 jam setiap hari.

Sama jugak dengan peti ais yang guna teknologi inverter. Tak melambung kan bil elektrik rumah walapun dibuka 24 jam setiap hari?

Villaem 2 juga dilengkapi dengan fungsi “Eco Mode”. Apabila butang ini ditekan, pemanas akan beroperasi dalam penggunaan yang rendah secara tak langsung menjimatkan tenaga elektrik.

CHILD LOCK

Semua model penapis air coway termasuk Villaem 2 yang ada air panas akan ada fungsi “child lock“. Fungsinya untuk mengelakkan anak kecil anda dari terkena air panas.

child lock coway villaem 2

Apabila butang ini ditekan, secara automatik air panas anda tidak berfungsi. Dan jika anda nak guna air panas, tekan butang ini semula untuk mengaktifkan ia kembali.

TANGKI BESAR, TAPISAN AIR RO & SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA

Dengan kelebihan 4 suhu, tangki yang besar, tapisan air RO yang paling bersih seterusnya menjadikan penapis air coway Villaem 2 adalah pilhan tepat untuk seisi keluarga terutama yang ada anak kecil.

Anda tak perlu risau kedatangan ramai dari saudara mara, kawan-kawan dan sesiapa sahaja. Pastinya mereka semua dapat menikmati air Villaem 2 ini tanpa sebarang masalah.

berbaloi coway villaem 2

Mereka gembira dapat memilih Villaem 2 sebagai pilihan utama khusus buat mereka yang memerlukan tangki yang sederhana besar dan mempunyai anak kecil di rumah.

testimoni villaem 2

testimoni villaem 2 (1)

Nak penapis air yang lebih moden dan canggih dan mampu buat anda tersenyum dari pagi sampai malam? jom tengok kelebihan penapis air ombak pula!

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan penapis air coway Villaem 2 ini, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link wasap ini.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

error:
DISKAUN RM200 + PERCUMA PEMASANGAN!
WhatsApp chat