Penapis Air OMBAK

(20 customer reviews)

RM140.00

*Free 3x Mineral Filter

Jenis Tapisan: Air Reverse Osmosis (RO)
Kapasiti Tangki: 13.5 Liter
Suhu : 3 (Panas, Sejuk, Biasa)
*Suhu Panas Boleh Dilaras 40, 50, 60, 70, 80, 90°C

Belian: RM4,300 / Sewabeli: RM140 Sebulan

Description


Penapis Air Ombak Coway direka khas hanya untuk orang malaysia. Mempunyai pelaras suhu panas yang didatangkan dengan 50 tetapan suhu yang boleh dipilih. Sudah semestinya banyak membantu untuk memudahkan kerja-kerja para ibu & isteri di dapur.

Ombak Coway memudahkan untuk menyiapkan sarapan seperti bancuh kopi, milo mahupun susu bayi untuk anak kecil. Tak perlu masak air lagi.

Model ini mempunyai tangki air panas terbesar diantara semua jenis penapis air coway. Desainnya yang moden dan bergaya sudah tentu menjadi pujaan hati para ibu & isteri di luar sana.


CIRI-CIRI HEBAT

  1. 50 Setting suhu air panas. Boleh dipilih suhu (40,50,60,70,80,90 degree celcius) dan kuantiti air (250,350,500,750,1000,1500 & continuously ml selama 3 minit).
  2. Mudah dan senang nak bancuh susu untuk si anak kecil.
  3. Tangki air panas lebih besar berbanding model lain.
  4. RO Filtration System – menggunakan tapisan air tulen yang paling bersih dan selamat untuk diminum.
  5. Panel Kawalan Canggih – pilih suhu dan kuantiti air hanya melalui sentuhan sahaja.
  6. UV Light Steriliser – membunuh bakteria dan kuman yang ada pada faucet (kekal berfungsi selama 15 minit semasa mengambil air).
  7. User Favourite Mode (A,B,C) – boleh pilih 3 habit setting mengikut habit setiap hari. Tugas menjadi mudah dan cepat dengan hanya tekan sahaja butang habit ini.
  8. Water Volume Selection – air sejuk dan biasa dimana pengguna boleh buat pilihan (250,500,1000,continous ML).
  9. Tetapan suhu untuk setiap kerja seperti 40 (susu), 50 (baking), 60 (teh), 80 (kopi), 90 (maggi).
  10. Child Lock Button – mengelak kanak-kanak ambil air panas dengan tak sengaja.
  11. Light Sensor – mengesan persekitaran gelap atau ada cahaya.
  12. Eco Mode – pemanas akan beroperasi dalam penggunaan tenaga yang rendah secara tak langsung menjimatkan elektrik.

SPESIFIKASI

  1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa 7.8 L | Sejuk 2.3 L | Panas 3.4 L
  2. Dimensi (W x D x H): 340 x 523 x 518 mm
  3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.6 A | Heater 672~800 W
  4. Berat bersih: 21.9 kg
  5. Sistem tapisan:
  • Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
  • Reverse Osmosis Membrane
  • Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
  • Mineral (Optional)
  • Antibacterial

Penapis air ombak mempunyai kelebihan reka bentuk canggih tetapan digital sekaligus memudahkan kerja-kerja para ibu & isteri di dapur.

20 reviews for Penapis Air OMBAK

  1. Khairul

    Servis yang cukup baik dan pemasangan yang pantas dari tarikh pembelian. Aril memberikan penerangan yang menyeluruh tentang produk dan mesra pelanggan. Terima kasih.

  2. Norlaila

    coway…terbaik,👍👍
    servis yg pantas…penerangan yg mudah difahami..

  3. Shah

    Terbaik

  4. Suhaila binti Taha

    Penerangan yg jelas n mesra pelanggan…terima kasih di atas khidmat nasihat yg diberikan, sgt berpuas hati..tq en aril

  5. Nazemie Fikrie bin Nahar Azami Mahamud

    Best product and best served…tq Coway and tq Aril 😉👍

  6. Umi nazirah

    Servis yang sangat terbaik. Penerangan yang jelas. Sudi melayan customer yang banyak tanya 😅 anyway produk pun terbaik, pemasangan pun pantas. Terima kasih en aril.

  7. mohd faiz@faiz ashraf

    thanks for coway diatas penerangan tentang penggunaan coway serta kebaikan sistem tapisan yg sngat memuaskn utk seisi keluarga.layanan dr en aril bnyak membantu kami sekeluarga utk menikmati air yg bersih dr sblm ni dn di hrp rakyat malaysia dpt support coway utk kegunaan harian.thnks coway team at kota damansara..👍👍👍👍👍

  8. Saufi

    Best product & service… Tq coway

  9. Haiqal

    Terbaik

  10. Kamaruzzaman Ab Rahim

    Penerangan lengkap dan pemasangan spt yg dijanjikan walaupun masa PKPB. Terbaik Coway dan Aril. Sgt berpuashati.

  11. Azhar zakaria

    Thanks a lot for coway,terutamanya aril atas penerangan yg sangat jelas dan layanan yang amat baik sekali dan proses yabg sangat cepat walaupun dalam tempoh pkpb,terbaik aril dan coway,sy sangat berpuas hati

  12. Pn. Aida

    Terbaik..COWAY memudahkan urusan saya ..agen yg mesra pelanggan..Tq Coway

  13. Hidayah

    NICE

  14. Luqman idlan

    Service Yang baik! Kipidap

  15. Yathi

    Penapis air ombak sangat memudahkan aktiviti seharian saya dan keluarga. Aril juga sangat membantu dgn memberi penerangan yang sangat jelas untuk saya memilih penapis air yang sesuai untuk keluarga saya. Ternyata ombak adalah pilihan yg tepat dan sangat mudah utk digunakan. Saya berpuas hati. Terima Kasih Aril dan Coway.

  16. roslan bin ismail

    Penapis air ombak sangat memudahkan aktiviti seharian saya dan keluarga. di tambah lagi dgn perkhidmatan ejen penjual Aril yg padu dan berkualiti.. mempunyai pengalaman luas mengenai produk coway.. sangat membantu dgn memberi penerangan yang sangat jelas yg tidak mengira keadaan dan masa.. sedia membantu pelangang tanpa jemu.. sikap peramah yg ade pada aril pasti sukar ada pada ejen penjual lain.. semesti nya saya akan rekemin kan pada kenalan saya yg berminat dgn produk coway utk berurusan dgn ejen penjual aril.. juga saya mengajak pada yg ingin memakai coway cari lah aril utk berurusan.. aril sangat sangat membantu.. cadangan nya untuk saya memilih penapis air yang sesuai untuk keluarga saya amat tepat.. Ternyata ombak adalah pilihan saya. dan sangat mudah utk digunakan. Saya amat berpuas hati. semoga aril dapat mengekal kan perkhidmatan aril yg terbaik itu.. Terima Kasih Aril dan Coway.

  17. Salbintan binti Abdul Majid

    Tq coway and aril for the best product. Time taken to process everything was quick. Very excellent services.

  18. Mohd Hafizi Bin Sahadan

    Servis perkhidmatan yg professional dan efficient by Aril. Good explanation on product. Very responsive on any customer query. Semoga murah rezeki

  19. Muhammad khairul ridhwan bin md zain

    Servis perhidmatan yang terbaik…seorang yang peramah, mudah mesra dan pemasangan yang cukup teliti

  20. Puan Zu

    Saya ambil pnapis air ombak dan pnapis udara lombok 3.. Awal2 saya susah skit nak faham beza model2 semua dan sukar skit buat plihan.. Pstu dcdng oleh enc aril itu ini, mudahkan saya.. So far sngt memenuhi kprluan saya, high teknologi brbnding y lain, nmpk eksklusif, nmpk modern, .. Very recomended.. Thank you enc aril n coway

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

error:
DISKAUN RM200 + PERCUMA PEMASANGAN!
WhatsApp chat