Sale!

Penapis Air NEO PLUS

(119 customer reviews)

RM65.00

Jenis Tapisan: Air Reverse Osmosis (RO)
Kapasiti Tangki: 5.8 Liter
Suhu : 3 (Panas, Sejuk, Biasa)

Belian: RM3,640 / Sewabeli: R̶M̶1̶0̶9̶ RM65 Sebulan

Description


Penapis Air Neo Plus Coway adalah model paling popular pilihan pengguna dilengkapi 3 suhu asas iaitu panas, sejuk dan biasa / suhu bilik. Tak perlu masak air atau simpan air dalam peti sejuk lagi.

Neo Plus Coway ini sangat sesuai bagi keluarga yang kapasiti kecil kurang dari 5 orang dan mempunyai ruang dapur yang agak terhad.


CIRI-CIRI HEBAT

  1. 3 suhu – Mempunyai 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan biasa / suhu bilik.
  2. RO Filtration System – menggunakan tapisan air tulen yang paling bersih dan selamat untuk diminum.
  3. Auto refill – Teknologi auto refill jika air dalam tangki berkurangan
  4. Power Saving Mode – ada light sensor yang mengesan cahaya gelap dan menukarkan mesin kepada energy saving mode seterusnya menjimatkan tenaga elektrik.
  5. Ultra slim design – Sangat slim dan padat. Mudah untuk diisi di ruang yang sempit.
  6. Child Lock Button – Elak kanak-kanak tertekan air panas.

SPESIFIKASI

  1. Kapasiti tangki: Suhu Biasa 2.5 L | Sejuk 2.3 L | Panas 1.0 L
  2. Dimensi (W x D x H): 260 x 505 x 500 mm
  3. Penggunaan tenaga: Compressor 0.7 A | Heater 300~380 W
  4. Berat bersih: 18.0 kg
  5. Sistem tapisan:

8″ Plus Neo-Sense (Plus Sediment + Pre-Carbon)
8″ RO Membrane Filter
8″ Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Antibacterial Filter


Penapis air neo plus mempunyai kelebihan dari promosi harganya yang mampu dimiliki oleh seluruh rakyat Malaysia.

119 reviews for Penapis Air NEO PLUS

  1. Eugene heng

    10k x👍 terbaik

  2. Maizura

    Senang berurusan dgn En. Aril. Servis sangat pantas dan produk sangat berkualiti. Terbaik!

  3. Kumar

    Good service… Keep up

  4. Roshaniza

    Servis terbaik,senang berurusan

  5. Saadiah Ahmad Sudan

    Mudah berurusan dgn En Aril, respon yg cepat dan terbaik. Penerangan jelas. Highly recommended sales person.

  6. Saffiyah

    Love it,really the best

  7. Md. Faizul

    Fast respond. Fast installation. Puas hati dengan pertolong Aril. Terbaikk. 1000🌟. 👍👍👍🤗

  8. hafiz

    fast approval and installation.. good service aril.. keep it up!!

  9. Sivaganes

    Was great experience deal with coway dealer

  10. Ikhwan

    Alhamdulillah senang berurusan dgn En. Aril. Servis thorbaekk. 👍

  11. Sarifa hasnah binti abdullah

    Cepat mudah dan bergaya..

  12. Tenasca Anak Lingga

    Fast response from Aril..and excellent service from Coway.tq

  13. Nurul Ina Binti Razak

    Respon yg cepat dr aril👍🏻 Senang berurusan. Pemasangan pun cepat👍🏻 Terbaikk 👌🏻👌🏻

  14. hafiz

    no issue … senang and mudah …agent sangat bagus

  15. CL

    Fast and very responsible agent and installer

  16. Yanie

    Senang dn cepat beurusan dgn aril..tnya apa je cpt respon..

  17. Muhammad Naim

    Mudah dan cepat deal dengan En aril . Pemasangan pun cepat . Terbaikkk .

  18. Ann Chai

    Good services. Fast respone. 👍👍👍

  19. Lady jamunit

    Mudah,cepat & pantas berurusan dgn Aril pemasangan pn cepat.terbaik

  20. Saharamizah

    Good service and fast respond. Pemasangan very on time.

  21. Nazirah binti Abdul Aziz

    Terbaiklah Aril …servis bagus dan memuaskan .. pemasangan cepat sgt 👍

  22. sharon

    Hi Aril, really so fast and a good installation service. really the best u guys are doing. really satisfied with the fast progress. tq.

  23. ISHAM BIN MD HANIFFA

    Alhamdulillah. Dapat guna penapis air coway sblm raya. Trima kasih byk pada encik aril.service pantas dan dan bagus. Produk yg berkualiti.

  24. Nur Shakhila

    Alhamdulillah dapat guna sebelum raya. Senang berurusan dengan Encik Aril. Penerangan yang detail dan servis yang cepat. Sangat recommended. Terima kasih.👍

  25. Ahmad Fuad Bin Idris

    Alhamdulillah.. on time.. boleh pakai raya ni.. #stay at home#

  26. tuan shahrul

    good service and penapis air coway sangat bagus dan coway produk yg berkualiti dan pantas..good job coway

  27. tuan shahrul

    alhamdulilah service coway sangat bagus dan saya suka penapis coway..good job and all the best coway for your service yang diberikan..tq so much

  28. Nurul ain ibrahim

    Alhamdullilah dpt pakai sebelum raya. Mmg terbaik adik aril ni. Tanyala apa pun dia akan jwb. Mmg senang berurusan dgn adik aril ni. Mmg terbaikla. Siap dpt gift raya lagi. Syok betul 🥰🥰

  29. Nik faris

    Servis terbaik

  30. Fernandez

    Sgt berpuas hati dan memudahkan..penerangan yg amt mudah dan sgt difahami olh en aril..trims ksh ya..10🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

  31. mukmin bin shaharuddin

    Assalamualaikum bersyukur kepada Allah kerana mempermudahkan segala urusan sy dan En Aril dgn segala dugaan akhirnya pasang jugak sebelum 1 Syawal walaupun PKP En Aril tetap memberi komitmen terhadap pelangganya, En Aril is the best, Tq Coway servis terbaik 👍👍👍👍

  32. Nurul hidayah

    Alhamdulillah senang sye for berurusan dgn en.aril….anak2 pn happy sgt2….🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 utk en.aril

  33. Mohd Al Ruzainie @ sairin bin abd rahman

    aril penapis air coway sudah pasang rumah kaka. tq sgt2 yaa. dpt pasang sblm raya , happy sgt2 😍😍

  34. Anizani Binti Rusdi

    Alhamdulilah senang saya berurusan dengan En Aril, cepat ,beri komitmen yang baik terhadap pelanggan janji nk dpt sebelum raya, alhmdulilah dapat juga sebelum raya sebagai hadiah utk ibu tersayang.

  35. Norhayati Binti Bahari

    Service yang terbaik, cepat & memudahkan pelanggan berurusan secara terus tanpa masalah.

  36. Norriyah

    Alhamdulilah coway dpt memudahkn kerja saya kt rumah dan jugak mudah utk berurusan dgn En.Airil saya sangat suka 👍

  37. Jumran bin rasid

    Alhamdulillah dah pasang coway terima kasih kepada En Aril kerana menguruskan segalanya pemasangan cepat dan pantas technician pun peramah semoga sukses

  38. MOHAMAD NABIL BIN ABDUL HALIM

    Servis Terbaik.. Pantas… Recommended 👍🏼👍🏼👍🏼

  39. Ramli Bin Muda

    Tq En Aril.
    Terbaik

  40. Mohamad Azni bin Nawawi

    Teman suka COWAY…. Memudahkan isteri Teman untuk membuat Air dengan pantas untuk suaminya… Agen En.Aril senang berurusan dan memberi maklumat tepat tentang produk Coway. 😊😊😊😊😊

  41. Mageswarichinniah

    The product is more quality with reasonable price. Thanks for the service

  42. SANISAH BINTI MOHD SAPUAN

    Alhamdulillah dah pasang coway, terima kasih kepada encik aril kerana menguruskan segalanya.

  43. Gopal

    Senang untuk minum tiga jenis suhu air….canggih ÷)

  44. Mohd Saiful Izra bin Abd rahim

    Terbaik dlm berurusan dngn en Aril..
    Senang dan mudah..

  45. Azmi

    Terbaik. X payah susah angkut air dr mesin kat kedai. Rasa air pon sedap. Terima kasih aril

  46. Melissa

    Penapis Coway yang sgt memuaskan hati..Aril agen yang sgt bertanggungjawab.. Fast response.. Highly recommended.. Thank you aril😊

  47. Rohana binti Ahmad

    Perkhidmatan yg cepat dan berhemah. Tetima kasoh Coway

  48. Faizah Bastamam

    Dah tak perlu beli air mineral lagi angkut naik rmh. Sgt mudah n tak perlu masak air panas lg. Pemandangan yg pantas. Good job en. Aril 👍

  49. Helmi

    Servis terbaik 👍

  50. Zalehah binti rukawi

    Penapis air yang sgt bagus …penyedut udara jugakk sangat lumayan trima ksih ats keluaran anda …good job coway i love it

  51. Sadiah

    Produk hebat. Maklumat tepat dan technician best. Terima kasih En. Aril.

  52. Norazah bt bagus

    Servis terbaik dan trusted seller ..air yang berkualiti , jimat masa dan mesra pengguna 👍🏻👍🏻👍🏻 very recommended 🤩 5 star . Tidak menyesal dengan coway 👍🏻😍

  53. Maisarah bt Zainudin

    Alhamdulillah. Kualiti air yg bagus untuk kesihatan. #cowayjagakita

  54. Nik

    Terbaik…mak dan ayah sy x perlu susah2 rebus air lagi…

  55. Nurulain

    Alhamdulillah dah pasang 😄. Terima Kasih En Aril. Mudah berurusan dengan En Aril. Produk berkualiti.. Sangat memuaskan.. Terbaikkkk 👍👍👍

  56. Thanaletchumi

    Sangat puas hati dengan produk Coway yang diterima. Servis yang bagus dan pemasangan yang cekap. Staf pemasangan profesional dan peramah.

  57. Haryanti Murudin

    Affordable price for small family.

  58. Salizah binti hassan

    alhamdulillah , thanks for your service Mr. aril and quality of this product i give 5 star…

  59. AHMAD FAUZI BIN ZAKARIA

    SUPERB

  60. Alif

    Terbaik. Senang berurusan.

  61. Norsahidah

    Pengurusan terbaik, bertanggungjawab dan respon cepat dari pihak en Aril dan pengurusan coway. Barang juga berkualiti. Boleh rekomen pada pihak lain utk beli barang coway melalui en Aril. Terbaik..

  62. Fatimah

    Good service and friendly staff.

  63. Khadijah

    Good service cepat dan sgt2 puas hati,
    sebelum ni sbnrnya ada order 1 product penapis air yg lain sblm pkp lg, mula2 dh rsa susah dah,tp sbb dh jnji, call blik lps pkpB, bila order dekat 3mgu,baru pngurusan nk call, agent dgn bhg pgurusan mcm tak sefahaman mcm dua syarikat yg berbeza, ssh nk deal, last bila dah bg tarikh installer dah dtg call… Kt bg alamat, dia tak dtg pn dia cakap rumah kami ni asrama..ada lebih 20org walhal kt maklum cuma ada anak jgaan 10 ja… Sbb ni rmh ank yatim, konsep kuaters… Tgu dekat 2bln bila tarikh yg nak dtg,bru dia ckp tak boleh SOP dll,
    tapi saya sgt puas hati, bila sy search dlm fb jmpa en.aril pnya iklan dan pemasangan tak smpai seminggu,serta penerangan yg sgt jelas…terima ksih byk2 memudahkan kami dan ank2 di sini moga allah beri berkah pada rezeki en.aril nt. Kerana memudahkan kami

  64. rizal

    Alhamdulilah..senang dan cepat berurusan dengan en Aril.respon pun pantas..memang terbaikkk la…tq dah x perlu masak air tekan je.

  65. Lo Hon Chong

    Easy use and nice service. Keep it up COWAY.

  66. Razi

    Best, dealer pon sentiasa update Walaupon sy jenis x sabar.. tqsm for this penapis air

  67. Rosli Bin Muhammad Saad

    Coway terbaik. Cepat dan senang berurusan dgn En Aril. Memberi respon dgn pantas setiap persoalan diajukan dan yang penting senang dan memudahkan kehidupan seharian dgn Coway. Syabas En Aril teruskan usaha terbaik tuan.

  68. Kenneth

    Terbaik & tip top.Kualiti produk Coway yg diterima sangat memuaskan hati.Mudah berurusan dengan En.Aril,respon pun cepat.Technician yg datang buat pemasangan pun cekap dan pantas buat kerja.Terima kasih En.Aril & Coway 👍👍

  69. Norfazlinda Binti Mohd Nasir

    Anak happy minum air bersih …. alhamdulillah …. selalu buat susu akan berkeladak dan susah nak cuci … selepas guna penapis air COWAY hanya goncang dan bersih …. sangat mudah berurusan dengan encik aril . Terima kasih !

  70. Nalini sangadurai

    Senang berurusan dgn En.Aril…..cepat balas….pemasangan sangat memuaskan……good job

  71. Mohd najib ali

    Mudah Dan senang berurusan dgn adik aril hensem…yg datang pasang pun hensem juga…highly recommended..Coway the best and value for your money

  72. Melvin

    Aril fast respond. Terbaik.

  73. Latt Aiman Adreanna bt Latt Zaifizzul

    Mudah berurusan dgn tuan Aril. Pemasangan cepat sgt tak sampai 1 jam. Best sgt. Mudah urusan. Buat susu anak, buat air minum. Ehh mudaaah sgt urusan kerja kita 😎😎😁😁 thorbaikk.

  74. Mior Faiq

    Pemasangan kemas dan cepat setelah booking dibuat. Mmg terbaik

  75. roslee shah

    Terbaik barang cepat sampai and layan sangat baik saya sangat berpuas hati.

  76. Nurul Nabila Atira

    Alhamdulilah senang berurusan dengan cik aril .. Coway memudahkan segala urusan seharian ..

  77. Roslima

    TQ..pemasangan telah dibuat..sangat mudah sekarang dengan adanya penapis air coway..anak2 pun hepy dan sgt mudah berurusan dgn Aril..TQ

  78. MOHD IDRUS BIN KADIR

    Coway terbaik. Aril terbaik. Kombinasi cemerlang mudahkan semua orang moga kekal gemilang

  79. Ain

    Good quality! Super fast service!

  80. Pn Sabariah Enjah

    Terima Kasih Coway. Terima Kasih En Aril. Mudah berurusan dengan beliau. Terbaik.

  81. Ann ibrahim

    Ok tq good service!

  82. M.Asri

    Bagus… good service.

  83. Zul Ahmad

    Terbaik En. Aril. Cepat, pantas & trusted. Servis tip top. Produk hebat dgn harga yg jimat. Highly recommended.

  84. Danial

    Appointment date on time no delay. Agent sampai pon on time seperti dijanjikan. Pemasangan pon cepat tk sampai sejam. Installation cepat dan kemas. Everything is smooth, fast dealing and respond from Mr. Aril. Keep up it and good service Mr. Aril and team!

  85. Joehan

    Hooray….produk terbaik dan servis terawesome dr Aril.. Keep it up

  86. Airmi ismawi

    Salam sejahtera,
    Terbaik servis daripada ejen EN ARIL dan COWAY..senang berurusan dan memberi respon yang cepat dan seorang ejen yang profesional dalam mengendalikan urusan sehingga ke pemasangan..ejen en aril yang terbaik dan yang penting seorang ejen yang dipercayai!!thumbs up EN ARIL👍👍!!!200% good service and trusted!!COWAY,change your family life to better!!

  87. Nur Atiqah

    Pengurusan pendaftaran yg bagus dan cepat. Pemasangan pd masa yg ditetapkan. Tidak perlu tunggu lama.

  88. Rafidah

    Alhamdulillah..dah ada penapis air Coway ni sangat2 memudahkan urusan kerja rumah,menjimatkan masa juga😊..by the way sangat mudah berusan dgn en.aril..servis Yang sangat efisien👍

  89. FATIN

    Thumbs up to Aril ! 👍🏻 Sy bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Fast respond! Dlm masa singkat jer lulus.. Sgt membantu dlm explanation. Very details! Sape2 mencari coway bleh contact Aril! Tq Aril! 👏🏻👏🏻

  90. Farkhan

    Alhamdulillah memang terbaik terima kasih en aril

  91. Kelvin

    Fast and excellent service

  92. Mazlan

    Terbaik Aril…. Servis yang pantas. Mudah berurusan.

  93. Zur Atira

    Product terbaik dgn bayaran bulanan yg menarik… response dr seller pun laju.. terbaikkk

  94. Nordiani binti Salleh

    Perkhidmatan yg sangat cepat dan terbaik..terima kasih En. Aril kerana menjadi pemudah cara untuk urusan pembelian mesin air coway…

  95. Hana

    Alhamdulillah..terbaik. Fast response ❤️👍🏻. Recommended…!!!

  96. Azry

    Good service

  97. Muhammad Anuar Bin Arshad

    Sgt2 terbaik dan lebih mudah digunakan. Urusan yg mudah dan agent yg sgt telus dan dipercayai.

  98. muhamad Rawiyani

    Perkhidmatan yg cepat..lpas ni x pyah lgi nk bawa botol prgi tekan air dekat mesin..tekan je dekat rumah trus blh minum…terbaik la coway..

  99. norhana hanafiah

    good

  100. Johan Yami

    puas hati, servis yang cepat dan pantas dan mesra pelanggan, terima kasih aril atas bantuan.

  101. Khasinah bt mohd hasir

    Terbaik, puas hati

  102. Atiqah

    Fast respond,recommended

  103. SHAHRIDAN BIN NAFIE

    Ini merupakan pembelian kedua saya bersama agen Aril ..hanye melalui wassap sahaje tidak pernah berjumpa….pengalaman pembelian pertama saya telah membuka hati saya untuk pembelian kedua….dengan sikap mesra , jujur dan kepantasan berurusan adalah kunci pada kepercayaan dan keyakinan pada Aril….untuk kehebatan produk …tak perlu diceritakan kerana satu Malaysia tahu COWAY penapis air No. 1 pilihan rakyat Malaysia….service terbaik harga mampu milik..

  104. Puvanes

    Perkidmatan yg cepat .
    Conway berfungsi dgn baik 😊

  105. Fathin

    Alhamdulillah aril mmg terbaik 😊 semua soalan kita tak faham dia layan. insha Allah akan teruskan dgn aril for my next coway service. mana tahu nak tambah produk hehehe.

  106. Syahirah

    Alhamdulillah.terbaik Dan fast respon. 👍🏻 Terima kasih

  107. Khairul anuar bin mustaffa

    Terbaik.. perkhidmatan yang pantas dan efisyen…

  108. Fitri

    Good services. Fast respone.
    ⭐⭐🌟🌟👏👏👍👍👍

  109. Kamarul Ridzwan

    Trbaik dri abg aril… puas ati..srvice pn trbaekkkkkkk..snang berusan,pape tnye je gan abg aril…die akn trang kn 1 1…10 star untuk anda abg aril

  110. Suriana binti md daham

    Alhamdullillah.. Terbaik.. Trima kasih En aril.. ☺️

  111. Kumutha kandasamy

    Very good

  112. Nik YY

    MCM – Mudah, Cepat, Mesra. Terima kasih Aril.

  113. Zuraina

    Alhamdulillah, service yang diberikan adalah sangat baik dan mudah berurusan dengan En Aril. Fast reply pulak tu😍TERIMA KASIH!

  114. Nur dalila zafirah

    Alhamdulillah Service bagus cepat. mudah berurusan..🥰🤩

  115. Aiman Azman

    Sangat ramah dan senang berurusan. Dijamin puas hati

  116. FaisZ

    Fantastik. Terbaik. Servis cenggini 👍🏻👍🏻👍🏻

  117. Latif

    Urusan yg mudah, sevis sgt terbaik!!. Very recommended 👍

  118. Fairol Azua

    servis bagus
    senang berurusan dengan en aril
    pemasangan pantas
    😁😁👍👍

  119. Eida

    First of all, nk bg rating
    🌟🌟🌟🌟🌟 utk Aril sbb servis yg sangat bagus! Even terlambat nak bg review ni, but kita nak jgk buat. 🔥🔥

    WhatsApp Aril pn cpt ja dia reply and penerangan dari A smpi Z dia bg. Even kalau ada masalah along the way pn dia akan try untuk setelkan sebaiknya utk kita walaupn hakak ni jenis kalut and tak rileks diknon. 😮‍💨💁🏻‍♀️

    So guys, tunggu apa lagi, meh la kaih order dengan Aril ni! 🧔🏻‍♂️
    Very recommended guys !! 👍🏻👍🏻

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!
WhatsApp chat