Sale!

Penapis Udara STORM

(18 customer reviews)

RM70.00

Jumlah Penapis : 4
Keluasan (sqft) : 532
Penggunaan Tenaga (W) : 65
Dimensi (W x D x H) : 410 x 240 x 765 mm
Berat bersih : 12.0 kg

Belian: RM2,830 / Sewabeli: RM90 Sebulan

Category: Tags: , ,

Description

Penapis Udara Storm Coway direka khas untuk menghasilkan peredaran udara yang optimum dan memastikan anda menghirup udara yang bersih. Ini dapat dilakukan dengan menggabungkan teknologi sedia ada dengan kipas.
Storm Coway mempunyai Multi-Directional Air Flows dengan kitaran udara secara terus sejauh 6 Meter!
Storm Coway juga mempunyai fungsi HAZE Mode dan HEPA Filter yang mengurangkan RISIKO jangkitan influenza.
Model ini adalah antara model popular dan paling mampu dimiliki oleh semua pengguna malaysia.

CIRI-CIRI HEBAT
  1. Pengudaraan yang sangat hebat dan efektif (powerful air circulator).
  2. Haze Mode – Mode Jerebu untuk pengaliran udara yang lebih kuat dan laju untuk buang habuk secara berkesan.
  3. Luxurious Touch – Antara muka (interface) yang mesra pengguna dengan sentuhan lembut di hujung jari seakan menggunakan ‘smartphone’.
  4. LED Display berfungsi untuk paparan kualiti udara sebenar (real-time) dengan mode lampu berbeza mengikut keadaan semasa.
  5. Dilengkapi dengan HEPA Filter yang efektif dalam menyahaktif virus influenza seterusnya mengurangkan risiko jangkitan penyakit bawaan udara.
  6. Menjimatkan elektrik pada waktu malam. Light Sensor akan mengesan cahaya, cahaya yang samar atau gelap akan bertukar kepada SLEEP Mode.

4 LANGKAH PENAPISAN

  1. Pre Filter – Menyedut habuk, rambut manusia, bulu haiwan peliharaan
  2. Fine Dust Filter – Menapis partikel yang sangat kecil seperti debu halus
  3. AC Deodorisation Filter – Menghilangkan bau busuk, rokok dan pencemar udara yang lain.
  4. HEPA Filter – Menghapuskan asap rokok, habuk mikro, bakteria, virus dan kuman.

FUNGSI

  • 3-Stage Speed Control
  • 3 Multidirectional Air Flows
  • Dust sensor
  • Light sensor
  • Auto
  • Silent
  • Sleep
  • Haze Mode
  • Timer
  • Quick Mode
  • Air Flow Mode

Penapis udara storm mempunyai kelebihan pengaliran udara yang sangat baik dengan fungsi kipas di hadapan serta dapat memerangkap habuk dan debu halus di segenap ruang dengan efisien.

18 reviews for Penapis Udara STORM

  1. Shah

    Terbaik

  2. Farhan

    Servis berapa kali setahun?

    • tuanaril

      2 bulan sekali servis sanitasi. 6 bulan sekali tukar filter baru πŸ™‚

  3. Megat mohamad zulhilmi

    Mmg terbaik laaa penapis udara storm….cepat sedut habuk dlm masa 3 hari dah ada perbezaan……tq abg aril sbb recomand jenis nieπŸ‘πŸ‘

  4. Mohd Rafeq

    Servis terbaik. Penerangan dari Aril lengkap. Website juga bagus. Pendaftaran pantas.

  5. Nor azlina binti mohd shariff

    Terbaik ,terima kasih encik aril.Service yang pantas.

  6. Aiman

    Sangat2 berpuas hati! En aril yg sngat2 peramah dan sangat mudah beurusan

  7. Farhan

    Service bro aril tip top. Storm fangsyen terukk.. πŸ‘

  8. Sariah

    Terbaik dan En Aril sangat memudahkan urusan πŸ™‚

  9. Azizah Bassini

    sangat berpuashati dgn respon dr En Aril..menjawap setiap persoalan sy dgn menyakinkan..sehingga kan sy terus order 1 unit Storm tanpa berlengah lgπŸ–’πŸ–’πŸ–’

  10. Arbaayah

    Pertama kali menggunakan produk coway storm, produk penapis udara yang bagus dan berfungsi dengan effisen dan senang digunakan. Sesuai untuk pemelihara haiwan kesayangan. Si comel sihat owner pun sihat. semoga menjadi pelaburan yang berguna demi kesihatan diri. Terima kasih Aril kerana memperkenalkan produk ini.

  11. sharizal hashim

    Terbaik…

  12. Norazah

    Barang sangat baik pemasangan pun cepat πŸ‘πŸ‘

  13. NorAzilah binti md isa

    ⭐⭐⭐⭐⭐
    Good product…bebaloiΒ²….

  14. Farah

    Servis dr mula beli smpailah after sales servis terbaik. Agent cepat bg respon apa je masalah. Pakai AP ni habuk yg kecik kecik yg tak nmpak tu dia sedut. Rasa hidung ni segar bernafas dlm umah ni hehe keep it up coway 😍

  15. AD

    Terbaik. Nice and smooth explanation from seller. Good service and keep it up. Barang baik dan bagus untuk orang ada selsema dan bela kucing. Nyamuk pun terperangkap sekali dalam mesin. Nice produk. Thanks.

  16. Fadhil

    Proses pendaftaran dan pemasangan cepat.. Lps pasang penapis udara strom udara di rumah lebih segar.. Habuk2 pun dh kurang..kurang sikit kerja mak nk menyapu

  17. Mohd huzaimi

    Barang terbaik dan sesuai dgn keadaan semasa

  18. Amir Hamzah

    First time guna coway, servis dan penapis udara terbaik

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!
WhatsApp chat