Kelebihan Coway Neo | Coway Official
kelebihan coway neo

Penapis air Coway Neo adalah model yang paling popular dan mampu milik bagi rakyat Malaysia. Tak mustahil lah hari-hari akan ada banyak tempahan jualan dari model ini dari seluruh Malaysia!

Harga promosi Coway Neo sekarang adalah RM75 sebulan (Harga asal RM108) dan belian tunai RM3,340. Kuota terhad! |PROMOSI INI SAH SEHINGGA 17/2/2020|

Kelebihan Coway Neo mempunyai 3 suhu iaitu panas, sejuk dan suhu bilik yang tersedia 24 jam. Model ini adalah yang paling murah diantara penapis air coway yang memiliki fungsi tersebut.

penapis air neo coway

Neo mempunyai kapasiti tangki sebanyak 5.8 Liter dan sangat sesuai bagi keluarga kecil yang kurang daripada 4 orang isi rumah.

FUNGSI

3 JENIS SUHU

  1. Air PANAS menjimatkan masa di dapur. Tak perlu lagi guna cerek atau heater untuk masak air. Jimat gas dapur rumah. Sekaligus memudahkan nak masak maggi, bancuh kopi, nescafe, teh dan lain-lain dengan pantas.
  2. Air SEJUK dapat melegakan tekak yang kehausan lagi-lagi bila balik dari kerja. Anak-anak pun suka. Sambil rehat pun boleh minum air sejuk. Tak perlu berpenat lagi nak sejukkan air di dalam peti ais.
  3. Air SUHU BILIK adalah air yang sudah ditapis dengan tapisan mineral. Sungguh sedap, bersih dan segar apabila diminum. Hari-hari minum air yang diyakini bersih dan baik untuk tubuh badan. Tak perlu banyak jug atau bekas air nak letak kat dapur lagi. Juga, tak perlu penat ulang alik isi air yang ditapis semata-mata nak air bersih!

masak air panas guna cerek

Tiada lagi air karat, keruh dan klorin. Satu keluarga dapat air bersih.

Dan yang paling seronoknya bila tetamu datang, anda dapat siapkan minuman mereka sepantas yang mungkin. Nak bancuh air gula guna air panas. Siap dalam masa beberapa saat sahaja. Tak perlulah tunggu lama nak siapkan air sampai tak sempat nak berbual kan.

REKA BENTUK SLIM & PADAT

Reka bentuk Neo yang slim dan padat membolehkan ia memenuhi ruang kecil atau terhad di dapur anda. Dengan saiz kecik molek ni boleh muat punyalah.

penapis air neo coway 1

REFILL RATE TINGGI

Dah semestinya Neo sangat pantas kadar refill air dalam tangki. Bayangkan ia hanya mengambil masa 5-10 minit untuk air penuh semula ke dalam tangki.

Jadi tak perlu risau lah nak tunggu lama pulak kan lepas dah ambil air banyak-banyak.

CONTINUOUS DISPENSER

Neo ini dilengkapi “continuous dispenser” untuk keluarkan air banyak dari tangki secara berterusan. Biasanya nak buat mandi anak, nak basuh sayur, masak nasi, bancuh air dalam jug dan sebagainya.

Caranya mudah sahaja. Tarik sahaja dispenser ke atas dan secara automatik air akan keluar secara berterusan.

penapis air neo coway 2

POWER SAVING MODE

Semua penapis air coway sekarang ni dilengkapi dengan “power saving mode” termasuk Neo. Ada light sensor yang mengesan cahaya gelap dan menukarkan mesin kepada “energy saving” seterusnya menjimatkan tenaga elektrik.

Jangan risau, bil rumah takkan melambung tinggi. Anggaran Rm6-8 sahaja sebulan walaupun dibuka selama 24 jam setiap hari.

Sama jugak dengan peti ais yang guna teknologi inverter. Tak melambung kan bil elektrik rumah walapun dibuka 24 jam setiap hari?

CHILD LOCK

Semua model penapis air coway termasuk Neo yang ada air panas akan ada fungsi “child lock“. Fungsinya untuk mengelakkan anak kecil anda dari terkena air panas.

Apabila butang ini ditekan, secara automatik air panas anda tidak berfungsi. Dan jika anda nak guna air panas, tekan butang ini semula untuk mengaktifkan ia kembali.

butang child lock penapis air neo

Penapis air coway Neo adalah teknologi inovatif yang wajib ada disetiap rumah pada masa kini.

MUDAH & PANTAS

Kerja akak, ibu & isteri didapur akan menjadi mudah, pantas dan menjimatkan masa disamping menikmati air yang diyakini bersih.

Kepada abang, ayah & suami di luar sana, jom mudahkan kerja mereka dengan menghadiahkan penapis air Neo ini. Sudah tentu buat mereka gembira tak terkata!

testimoni penapis air neo coway

testimoni penapis air neo coway 10

Jom kita lihat apa kata mereka selepas menggunakan penapis air Neo ini. Apakah perubahan besar yang mereka dapat?

TESTIMONI

“Alhamdulillah, kami sekluarga rasa happy, selesa & seronok dengan penapis air Coway ni. Banyak kerja sblm ni yg boleh diselesaikan, cam msk air, simpan air msk dlm freezer dll. Sblm guna penapis ni akk ingt buat ape nk mmbazir dgn mmbyr blnn utk penapis ni, pd hal sng je nk msk, simpan air tu. Tp bila dh guna sndr, rs cm seronok sgt. Ank2 akk t’masuk ank istimewa autisme pn dh pandai amek air sndr tnp mtk bantuan org lain. Ank sulong buat susu sndr & utk adik2. Akk dh x risau kot2 t’tumpah air pns. Lps tu br t’fikir buat pe nk guna sndr2 je klau benda boleh dikongsi b’sm insan t’syg kt kg. Tq” – Puan Maslihah (bukan nama sebenar)

“Sebelum guna coway rasa was-was nk minum air masak yg dijerang di atas dapur kerana di khuatiri masih belum betul2 terawat dengan sempurna. Selepas guna coway, perasan ingin minum air masak mnjdi satu perkara wajib, anak2 dan keluarga pun telah terbiasa dengan coway.” – Puan Zue (bukan nama sebenar)

“Sebelum guna coway nie kerja kat dapur tu agak susah la..nak kena masak air klau nk air panas..klau air sejuk pulak kena simpan air rebusan tadi dalam peti ais..jadi byk kerja akk kena buat..tapi selepas guna penapis air coway..kerja2 dapur akk jadi senang dan mudah..kualiti air yg kami minum sekeluarga pon mmg bersih..sbb tiap2 2 bulan ada org coway dtg servic mesin air tsb..hurm kos pulak rasa tk la mahal sgt mampu milik produk coway..dlm 4 ringgit sehari mcm2 air akk boleh dpt..panas, suam, sejuk, dan biasa..boleh la jimat kos, masa lg byk relek..mane keluarga yg tk ada lagi penapis air coway elok la cepat2 oder sbb dlm keadaan air yg sgt byk tercemar..tak mampu nk beli yg mahal ambil jea murah atau yg ada buat promosi..semua itu kite buat utk kesihatan family yg kite sayang.” – Puan Zaleha (bukan nama sebenar)

testimoni penapis air neo coway 1

testimoni penapis air neo coway

testimoni penapis air neo coway 3

testimoni penapis air neo coway 4

testimoni penapis air neo coway 5

Ini baru sedikit sahaja perkongsian dari pengguna coway yang sangat berpuas hati selepas menggunakan penapis air coway Neo. Sudah tentu ramai lagi yang mengalami perkara yang sama. Kehidupan mereka berubah sama sekali.

Bukan sahaja hari-hari dibekalkan dengan air yang bersih, malah kesihatan mereka lebih terjamin di masa hadapan. Tak perlu risau lagi air kotor, karat, klorin memasuki tubuh badan anda.

Ingatlah..keluarga adalah segala-galanya. Jika anda sayangkan diri anda dan mereka, buatlah keputusan yang terbaik untuk memiliki sebuah penapis air coway di rumah anda.

Nak penapis air yang lebih moden dan canggih dan mampu buat anda tersenyum dari pagi sampai malam? jom tengok kelebihan penapis air ombak pula!

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan penapis air coway Neo ini, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link wasapini.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

error:
DISKAUN RM200 + PERCUMA PEMASANGAN!
WhatsApp chat