4 Soalan Popular Tilam Coway | Coway Official
tilam katil coway

Tilam Coway Prime Series adalah produk terbaru daripada Coway khas untuk rakyat Malaysia. Ia juga didatangi dengan tambahan Katil Coway (Bed Frame) untuk menyempurnakan tidur anda setiap hari.

Sejak pelancaran beberapa bulan lepas, timbul beberapa soalan penting untuk mereka sebelum membeli Tilam Coway.

Jom ikuti soal dan jawab 4 Soalan Popular mengenai Tilam coway ini.

Soalan 1: Bilakah Topper Tilam boleh ditukar?

topper tilam coway

Sekiranya pelanggan beli secara rental (sewa beli), pelanggan diberi percuma Mattress Care Service selama 5 tahun dan percuma penukaran Topper pada tahun ke-3 iaitu 36 bulan manakala bagi pelanggan yang memberi secara outright (tunai), pelanggan hanya diberi percuma Mattress Care Service selama 1 tahun dan tidak diberi percuma untuk penukaran Topper pada tahun ke-3.

Soalan 2: Macam mana nak buang Tilam dan Katil lama?

Pelanggan akan dikenakan bayaran yang telah ditetapkan seperti berikut.

1) Topper = RM50
2) Tilam = RM100
3) Topper + Tilam = RM100
4) Topper + Katil = RM130
5) Tilam + Katil = RM200
6) Tilam + Katil + Topper = RM200

tilam lama

Soalan 3: Boleh terangkan berkenaan dengan waranti Tilam dan Katil coway?

Untuk pembelian secara sewa beli/tunai, tempoh waranti yang diberikan untuk Tilam dan Katil adalah 5 tahun. Waranti untuk Tilam dan Katil hanya digunakan sekiranya terdapat kerosakan yang berpunca daripada pembuatan kilang dalam tempoh 5 tahun dari tarikh pembelian.

Sekiranya kerosakan berpunca sewaktu tempoh penghantaran dan pemasangan yang dibuat oleh juruteknik pihak ketiga, pelanggan dinasihatkan:-

1) Tidak menerima Tilam & Katil
2) Tidak menandatangani order penghantaran
3) Mengambil foto/gambar pada kerosakan Tilam & Katil tersebut

pemasangan tilam coway

Jika terdapat masalah pada Tilam & Katil coway, pelanggan boleh menghubungi ke careline 1800-888-111 dan pemeriksaan oleh pihak ketiga akan datang ke rumah pelanggan untuk buat pemeriksaan pada Tilam & Katil tersebut.

Soalan 4: Bagaimana pelanggan nak pindah rumah dan nak dismantle & reinstall Tilam & Katil di rumah baru?

Sekiranya pelanggan nak pindah rumah, untuk dismantling / re-installation Tilam & Katil coway, coway akan mengenakan caj sebanyak RM140. Tetapi pengangkutan untuk membawa Tilam & Katil ke tempat baru tidak disediakan.

tilam coway premium

Tilam Coway menjanjikan anda untuk tidur di tilam yang mewah seperti di hotel 5 bintang sekaligus menjadikan tidur anda lena serta nyenyak tanpa sebarang gangguan.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Tilam Coway ini, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link WHATSAPP ini sekarang.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!