kelebihan core coway

Penapis Air Core Coway adalah model yang direka khas untuk kawasan orang ramai seperti pejabat (kurang dari 20 orang staff) atau di restoran, tadika, asrama dan di rumah yang mempunyai keluarga besar atau yang sering dikunjungi tetamu di rumah.

Sesuai juga untuk diwakafkan di masjid/rumah anak yatim/ tahfiz/sekolah.

Harga promosi Core Coway sekarang adalah RM132 sebulan dan belian tunai RM4,330.

Kelebihan Core Coway mempunyai tangki yang paling besar antara penapis air coway iaitu berkapasiti 21.1 Liter sekaligus boleh tampung hingga hampir 20 orang dalam satu masa.

penapis air core coway
Core Coway direka berkedudukan tegak yang mempunyai reka bentuk moden.

Model ini juga banyak digunakan di klinik dan hospital kerajaan mahupun swasta. Bayangkan pusat kesihatan pun menggunakan air bersih RO dari coway untuk staf dan pelanggan.

FUNGSI

3 JENIS SUHU

  1. Air PANAS menjimatkan masa di dapur. Tak perlu lagi guna cerek atau heater untuk masak air. Jimat gas dapur rumah. Sekaligus memudahkan nak masak maggi, bancuh kopi, nescafe, teh dan lain-lain dengan pantas.
  2. Air SEJUK dapat melegakan tekak yang kehausan lagi-lagi bila balik dari kerja. Anak-anak pun suka. Sambil rehat pun boleh minum air sejuk. Tak perlu berpenat lagi nak sejukkan air di dalam peti ais.
  3. Air SUHU BILIK adalah air yang sudah ditapis dengan tapisan RO (reverse osmosis). Air ditapis 99.99% bersih kerana membrannya sehalus 0.0001 micron. Oleh kerana kehalusan membrannya, kesemua bendasing seperti karat, ion besi dan juga mineral dalam air disingkirkan. Jadi, setiap hari anda dan keluarga meminum air yang sihat dan selamat untuk tubuh badan!

Dengan suhu asas ini menjadikan ia sangat sesuai digunakan oleh lapisan masyarakat dari pelbagai peringkat umur termasuk orang cacat.

penapis air core coway 10

LCD DISPLAY

Core menggunakan LCD screen untuk memaparkan kuantiti air dan suhu di dalam tangki. Mudah untuk pemantauan anda.

Ia juga dilengkapi dengan “One Touch Sensor” . Fungsinya anda boleh tutup atau pasang air panas atau sejuk dengan satu sentuhan.

lcd display core coway

one touch sensor core coway

BRAILLE SIGN

Kemudahan untuk orang cacat juga disediakan iaitu “Braille Sign“. Core akan dijumpai di tempat ramai orang dan termasuklah golongan ini. Disebabkan itu syarikat coway reka fungsi tersebut di dalam penapis air ini.

braille sign core coway

POWER SAVING MODE

Semua penapis air coway sekarang ni dilengkapi dengan “power saving mode” termasuk Core. Ada light sensor yang mengesan cahaya gelap dan menukarkan mesin kepada “energy saving” seterusnya menjimatkan tenaga elektrik.

Jangan risau, bil rumah takkan melambung tinggi. Anggaran Rm6-8 sahaja sebulan walaupun dibuka selama 24 jam setiap hari.

Sama jugak dengan peti ais yang guna teknologi inverter. Tak melambung kan bil elektrik rumah walapun dibuka 24 jam setiap hari?

CHILD LOCK

Semua model penapis air coway termasuk Core yang ada air panas akan ada fungsi “child lock“. Fungsinya untuk mengelakkan anak kecil dari terkena air panas.

child lock core coway

Apabila butang ini ditekan, secara automatik air panas anda tidak berfungsi. Dan jika anda nak guna air panas, tekan butang ini semula untuk mengaktifkan ia kembali.

TANGKI PALING BESAR & SESUAI UNTUK ORANG RAMAI

Dengan kelebihan tangki paling besar antara penapis air coway, Core menjadi model yang paling diminati oleh banyak restoran, institusi, pejabat, klinik, hospital, tadika, dewan, asrama, tahfiz, bangunan kecil atau besar,

testimoni penapis air coway core testimoni penapis air coway core 1

Nak penapis air yang lebih moden dan canggih dan mampu buat anda tersenyum dari pagi sampai malam? jom tengok kelebihan penapis air ombak pula!

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan penapis air coway Core ini, boleh terus hubungi Aril di talian 013-905 0467 atau terus klik link wasap ini.

Aril Agen Sah Coway Malaysia

error:
DISKAUN RM200 + PERCUMA PEMASANGAN!
WhatsApp chat