Pelakon Kacak Gong Yoo Duta Rasmi Coway | Coway Official
duta coway

Tentu anda nak kenal lebih rapat siapakah pelakon kacak yang sering terpampang di corong iklan coway juga seorang duta rasmi coway.

Berikutan kenaikan populariti drama yang sangat berjaya iaitu “Goblin”, pelakon Korea Selatan, Gong Yoo yang berusia 37 tahun, baru sahaja menduduki ranking teratas di kalangan pelakon filem pada 2017

Pelakon Pertama Dilantik Duta Coway

Seorang yang tampan dan disenangi ramai, dia adalah pelakon pertama yang telah dilantik sebagai duta jenama Korea Selatan dan Malaysia sebagai penasihat air Coway pada tahun-tahun kebelakangan ini.

Sebagai seorang pelakon dalam industri hiburan selama hampir dua dekad, lelaki terkemuka Korea Selatan yang paling popular ini juga merupakan pengguna setia air bersih dan udara bersih sebagai dua elemen penting dalam mencapai gaya hidup yang lebih berkualiti.

Juga dikenali ramai melalui filem blockbuster “Train to Busan” serta siri drama “Guardian: The Lonely and Great God” atau lebih dikenali sebagai “Goblin“, watak-watak penyayang dan hangat Gong Yoo adalah dekat dengan dirinya sendiri.

Train-to-Busan-Gong-Woo

Berkongsi Kepercayaan Bersama Coway

Konsep dan idea Coway selaras dengan imej Gong Yoo iaitu mengamalkan kehidupan yang sihat dan berkualiti, menjadi sebab utama beliau menerima sokongan ini dan menjadi wajah yang mewakili imej Coway yang sihat dan bahagia

Bertemakan rutin kehidupan Gong Yoo, iklan komersil menggambarkan udara segar dan bersih yang disucikan oleh pembersih udara Storm yang mengelilingi kehidupan harian Gong Yoo, yang mengiringi setiap masa berharga pada masa lapangnya.

Saya percaya air bersih dan udara bersih sangat penting dalam kehidupan harian kita” katanya. Sebagai pencinta haiwan kesayangan yang memiliki dua kucing, dia sangat prihatin terhadap kualiti udara di rumahnya, kerana bau bulu kucing biasanya dapat ditemui di setiap rumah dengan haiwan peliharaan, ia mendapati sangat penting untuk mengatur dan meningkatkan kualiti udara dalam ruangan kerana ia menyumbang kepada kesejahteraan manusia dan haiwan.

Coway Gong Yoo Storm

Selain itu, selepas mendengar bahaya debu yang mengancam kesihatan dari ruang berita, beliau terus menegaskan mengenai peranan penting kualiti udara yang baik dalam membina kehidupan yang sihat.

Pada Disember 2016, Gong Yoo memenangi hadiah pelakon terbaik di Anugerah Kesenian Baeksang ke-53 dengan drama fantasi-roman “Guardian: The Lonely and Great God” dengan memainkan peranan goblin. Untuk pergerakan masa depannya, beliau ingin mencabar bertindak sebagai peranan jahat kerana ini sesuatu yang baru yang belum dicuba sebelum ini.

Memiliki keinginan untuk merasa tenang dan tidak terganggu apabila dia tidak berada di hadapan kamera, produk Coway dipercayai membantu beliau mewujudkan persekitaran yang selesa dan sihat sambil menikmati kualiti masa sendiri.

gong yoo duta coway

Orang ramai akan dapat melihat Gong Yoo di mana-mana bermula Julai 2017 dimana Coway akan mempamerkannya di seluruh papan iklan, Facebook, kios dan sebagainya. Bersemangat menjerit untuk Gong Yoo Oppa!

error:
DISKAUN RM200 + PEMASANGAN PERCUMA!